Ürkütme İncitme Zalimkar Avcı Şarkı Sözü Recep Hıfzı - Ürkütme İncitme Zalimkar Avcı |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ürkütme İncitme Zalimkar Avcı Şarkı Sözü Recep Hıfzı - Ürkütme İncitme Zalimkar AvcıÜrkütme İncitme Zalimkar Avcı Şarkı Sözü Recep Hıfzı - Ürkütme İncitme Zalimkar Avcı Ürkütme incitme zalimkar avcı Pek yorgundur bu dağların maralı Yeddi yıldır avlağında gezerim Yeddi yerden yaralıdır yaralı Hançer alıp kara bağrım keseyim Ah ettikçe kara kanlar kusayım Takdir Allah'ındır kimden küseyim Kader kudretinden bahtım karalı Hakikat babında bir penahım var Bize tan edene yüzbin ahım var Mağripten maşrika azm-i rahim var O yar nerelidir bende oralı Belalı başıma taş eksik değil Ağrı dağı gibi kış eksik değil Gözümde kan ile yaş eksik değil Bu fani dünyaya vardım varalı Ezelden halk olmuş nikahlarımız Sevmiş birbirini ervahlarımız Nedir bunda bizim günahlarımız Yar benim ben yarın eller nereli Hıfzı' yım didemde dildar görünür Alemi kaplamış her bar görünür Her nereye bakarsam o yar görünür Kendisine gönül verdim vereli |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|