Degmezmis Şarkı Sözü Özlem Ay - Degmezmis |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Degmezmis Şarkı Sözü Özlem Ay - DegmezmisDegmezmis Şarkı Sözü Özlem Ay - Degmezmis Ilham vermiyor artik sevdan bana yok olup gitmis ümidim bu hayata Hep hüzünlü sözler var sarkilarimda Anladim sönmüs atesin bana bir anda Oysa tek sevdami yasamistim seninle Hic bir leke sürmemistim O tertemiz sevgimize Ne hayaller kurmustum Ikimizin yerine Degmezmis anladim seni sevmeye Sana olan sevdami Yok olacak diye korkardim Anladim yazikki yalanmis duygularin Oysa tek sevdami yasamistim seninle Hic bir leke sürmemistim O tertemiz sevgimize Ne hayaller kurmustum Ikimizin yerine Degmezmis anladim seni sevmeye Hayal kirikligina ugrattin beni Helal olsun Bagladin ya beni sana Rezil ettin ya beni cümle aleme Oysa ben ne hayeller kurmustum ikimizin yerine Bu kadarmi sevdin Bu kadarmi deger verdin bana Degmezmis Degmezmis sana verdigim bunca degere degmezmis Degmezmis seni sevmeye Affet ne olur Pismanim Darmadaginim Anladimki hic birsey seni üzmeye degmezmis Vur beni Vurki senin kursununla son bulsun Artik dayanamiyorum aklima geldikce cilgina dönüyorum eriyorum oooffff ne olur ne olur bitsin bu iskence |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|