Nereden Sevmişim Seni Şarkı Sözü Yaşar İpek - Nereden Sevmişim Seni |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nereden Sevmişim Seni Şarkı Sözü Yaşar İpek - Nereden Sevmişim SeniNereden Sevmişim Seni Şarkı Sözü Yaşar İpek - Nereden Sevmişim Seni Düsmüsüm ELine, ZaLim Askinin ![]() Her Gün ÖLümüne, YaraLar Beni ![]() Sanki Eskiyadir, Keser YoLumu ![]() Param Parca eder, YamaLar Beni ![]() Sanki Eskiyadir, Keser YoLumu ![]() Param Parca eder, YamaLar Beni ![]() Nereden Sevmisim Seni ![]() AkLim Basimda DegiL ![]() Bende TaLih Ne Gezer ![]() BaL Tutsam oLur Zehir ![]() Kuru Bir Yaprak oLdum ![]() Kirik DaLLar Üstümde ![]() Senden Baska Sevmedim ![]() Inan Ki Yer Yüzünde ![]() Kuru Bir Yaprak oLdum ![]() Kirik DaLLar Üstümde ![]() Senden Baska Sevmedim ![]() Inan Ki Yer Yüzünde ![]() HayaLin Hep Her An, Karsimda Durur ![]() IsLak MendiLLerim, Bagrimda Kurur ![]() Hasretim DinLemez, Ne Kar ne Yagmur ![]() AtesLere Atip, YaraLar Beni ![]() Hasretim DinLemez, Ne Kar ne Yagmur ![]() AtesLere Atip, YaraLar Beni ![]() Nereden Sevmisim Seni ![]() AkLim Basimda DegiL ![]() Bende TaLih Ne Gezer ![]() BaL Tutsam oLur Zehir ![]() Kuru Bir Yaprak oLdum ![]() Kirik DaLLar Üstümde ![]() Senden Baska Sevmedim ![]() Inan Ki Yer Yüzünde ![]() Kuru Bir Yaprak oLdum ![]() Kirik DaLLar Üstümde ![]() Senden Baska Sevmedim ![]() Inan Ki Yer Yüzünde ![]() Nereden Sevmisim Seni ![]() AkLim Basimda DegiL ![]() Bende TaLih Ne Gezer ![]() BaL Tutsam oLur Zehir ![]() Kuru Bir Yaprak oLdum ![]() Kirik DaLLar Üstümde ![]() Senden Baska Sevmedim ![]() Inan Ki Yer Yüzünde ![]() Kuru Bir Yaprak oLdum ![]() Kirik DaLLar Üstümde ![]() Senden Baska Sevmedim ![]() Inan Ki Yer Yüzünde
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|