![]() |
Amaney Şarkı Sözü Uf-Er - Amaney |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Amaney Şarkı Sözü Uf-Er - AmaneyAmaney Şarkı Sözü Uf-Er - Amaney (ercan saatçi – şiir tonunda) bu şarkı bizim şarkımız bu şarkı hüsamettin yaltıraklı'nın aşk hikayesidir ![]() onun bir gecelik aşkını anlatır ama ne bir gece ![]() bu şarkıda aşkların en yücesini ve en şahanesini dinleyeceksiniz ![]() onu ilk gördüğümde tanıdığımı sanmıştım aldanmışım ![]() meğer o benim 18 gece üst üste rüyama giren kadınmış ![]() ancelika ![]() ![]() ![]() ama öğrendim ki, en yakın arkadaşım cemil de onu seviyormuş abi ne yapıcam ben şimdi, naparım ben ya ![]() ![]() ![]() zaten o kadın biz istemedikçe bir şey de yapmıyor ![]() nolcak şimdi ya ![]() ![]() ahh ancelika ![]() (ercan saatçi normal konuşma tonunda) amaneeeey ![]() ![]() gız ![]() ![]() gübbresi mmi hoşuna gitti, bol mu geldi tohumu gız? nerden girdin ganıma? madem cemil'e gönül vermiştin… gıpraştırıyordunuz… niye benim rüyalarıma girdin ![]() ![]() 18 gece üst üste hiç durmadan niye… (kitlenir) eea ![]() ![]() madem cemile'e verecektin ![]() ![]() aşkını ![]() niye bana gosterttin ![]() ![]() başını ![]() ![]() amaneeeey ![]() ![]() ![]() ![]() (ufuk yıldırım köylü şivesi) aakıdeşim hüssam ![]() durum vallahee bildiğin gibi değil ![]() lan bilseydim osmana sıfatlı (??!!) karıya aşık olurdum ![]() hiç olur şey deel miydi? seve miydim? zaten topu topu bir kere yanıma geldi o da çağ başımıymieeeeşşş yılbaşı mıymış neymiş ![]() ![]() altını bezlemiş gemiş ![]() e turist (bkz: e trust) bu kıramazsın ki ![]() ![]() gız anceeeeeeel! hüsam ben ona kısaca ancel derim ![]() ![]() ![]() ancelikaa ![]() sen benimdin ![]() gaderimdin ![]() fakaaaat ![]() ![]() arkadaşımııın aşkııısın ![]() (beraber - nakarat) amaney, gottürüverdin kafaney (?!) osutturuverdim amaney ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() amaney, gottürüverdin kafaney osutturuverdim amaney ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (ercan saatçi) ammaneeeyy ![]() ![]() ![]() bak cemil ![]() acımız böyük bana lutfen yalan söyleme ![]() benimle oynama laan o garıyı düdüklemişsin işte (inanılmaz bir duygu sağanağı, tonlama müthiş) bunu öğrendiğim an ![]() başımdan bir demlik çay döküldü ![]() tabi düdük senin elinde ![]() seninki düdük benimki fülüt (ohaa!) nerden nereye? (e ler kapalı tonlama) tabi benim suya düştü gülümüz (?!?) ötmüyor fülüngümüz (?!?) uleen cemil ![]() ![]() gene sen öttürdün düdügü ![]() heeeeeyy ![]() ![]() ![]() ![]() (ufuk yıldırım) bak gardeşim ![]() ![]() elini ver bana ("gel kardeşim elini ver bana" melodisiyle) geee gardeşim ![]() ![]() neşe getirdin bana ![]() ![]() ![]() ![]() hüsam ![]() biliyom ![]() çok üzülüyon ![]() e ben de üzülüyom ![]() e napıyım yani ![]() düdüğe gelince vallahi dedikodu ![]() zaten geçen cuma yaylada biraz kaval öttürüverdiydim ![]() hepsi bu ![]() ![]() e düdük bu ![]() ![]() düdük dediğin ötmeli ![]() öttüremediğin düdüğü git mektebinde oku ![]() gel beraberce öttürelim ![]() ![]() ![]() beraber seninle ![]() ![]() yeter ki sen bu ancelikayı unut ![]() heeeeeoooooyy ![]() (beraber- nakarat) amaney, gottürüverdin kafaney (?!) osutturuverdim amaney ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() amaney, gottürüverdin kafaney osutturuverdim amaney ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|