![]() |
Affet Şarkı Sözü Ulaş Ay - Affet |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Affet Şarkı Sözü Ulaş Ay - AffetAffet Şarkı Sözü Ulaş Ay - Affet Yaptığım hataların farkındayım, Ne olur bir şans daha tanı bana Bebeğim seni çok üzdüm biliyorum Ne olur affet beni bu son defa ![]() ![]() ![]() Senden sonra hiç kimseye Dokunamadım senin gibi Başka bir sen hiç olmadı Yapamadım başkasıyla, Hiç birşey aynı olmadı senden sonra ![]() ![]() ![]() Affet ne olur bebeğim beni affet, Hadi gel kollarıma bitsin bu hasret Acıya zaman yok ölümlü dünya Affet ne olur seviyorsan affet ![]() ![]() ![]() Dün gece ayrılık mektubunu okudum Sanki ilk defa okur gibi ağladım ![]() Sımsıcak damlalar akerken gözlerimden Hala sana aşık olduğumu anladım ![]() ![]() Senden sonra hiç kimseye Dokunamadım senin gibi Başka bir sen hiç olmadı Yapamadım başkasıyla, Hiç birşey aynı olmadı senden sonra ![]() ![]() ![]() Affet ne olur bebeğim beni affet, Hadi gel kollarıma bitsin bu hasret Acıya zaman yok ölümlü dünya Affet ne olur seviyorsan affet ![]() ![]() ![]() Affet ne olur bebeğim beni affet, Hadi gel kollarıma bitsin bu hasret Acıya zaman yok ölümlü dünya Affet ne olur seviyorsan affet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|