![]() |
Hazar Şarkı Sözü Tuncay Akdoğan - Hazar (Bir Nehir Ki Ömrüm) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hazar Şarkı Sözü Tuncay Akdoğan - Hazar (Bir Nehir Ki Ömrüm)Hazar Şarkı Sözü Tuncay Akdoğan - Hazar (Bir Nehir ki Ömrüm) sonra fark ettim ki su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor herşey yine ve aynı şekilde oluyor ![]() ![]() öyle bir yere geldim ki sıcak ve soğuk, aşk ve nefret, savaş ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi ![]() ![]() gitsem ayrılık olur, kalsam çöl ![]() ![]() gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenler de özler ama anladım ki özlemden hiç kimse ölmüyor, ama ben ölüyorum ![]() ![]() nefes alıyorum, önemsiyorum ve gitmek istiyorum ![]() ![]() anladım ki hasret yeni bir aşk'a kadar sürüyor ![]() ![]() sewdiklerim ve beni sewenler, bağışlağın su akıyor ve ben gidiyorum ![]() ![]() ![]() Bir nehir ki ömrüm Taşır bin yıllık kavgasını Yurtsuz aşklarımın Bir nehir ki ömrüm Yüreğim baş eğmez bir haylaz Bir nehir ki ömrüm ![]() ![]() Buzun ateşe değdiği zaman Terin toprağa Gülün yaprağa Işığın suya değdiği zaman Dudaklarım gözlerinde Aşkı içeceğiz ![]() ![]() Bir mavzer buğusunda loy Gözlerim kıyısında Hazarın büyüsünde Soğan kırıp zafere Aşkı içeceğiz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|