![]() |
Sevgi Selinim Şarkı Sözü Şanışer - Sevgi Selinim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgi Selinim Şarkı Sözü Şanışer - Sevgi SelinimSevgi Selinim Şarkı Sözü Şanışer - Sevgi Selinim Yarınım emellerime uzakken ellerim al senin doğan güneş ![]() Ve ben yarına yoksun umutlarla varolandım şimdi sade sendeyim ![]() ![]() Gel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarınım emellerime uzakken ellerim al senin doğan güneş Ve ben yarına yoksun umutlarla varolandım şimdi sade sendeyim ![]() ![]() Gel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bi 16,hepsi bi 16 sadece ![]() Aşk bu dünyada var olan en güzel ve sade şey E bende mevcut,hemde baya baya demememin sonucunda heba olsa dahi baya bayan ![]() İşte sonunda buldum seni adın Selin ![]() Adını andım demin ve yine gülümsedim ![]() Çok kolay oLdu diğerlerini hafızamdan atması ![]() Şuan anlıyom yalanmış Ayşesi Fatması ![]() Bugün bana uzaksın,yarın yakın ol ![]() Aslında sandığımdan çok daha yakın o ![]() Ben bi salağım tamam,en yüce akıL o ![]() Aşkın bi oda ve çıkmam için kapı yok ![]() Sen varken hayat bana göre resmen bi gülünç oyun ![]() Sen gidersen yaşadığım şeyin adına ölüm koyun ![]() Eğer bi yavrumuz olursa adının anlamı ömür olur ![]() Yani sendeyim ben anla bunu bir ömür boyu ![]() ![]() ![]() Yarınım emellerime uzakken ellerim al senin doğan güneş Ve ben yarına yoksun umutlarla varolandım şimdi sade sendeyim ![]() ![]() Gel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarınım emellerime uzakken ellerim al senin doğan güneş Ve ben yarına yoksun umutlarla varolandım şimdi sade sendeyim ![]() ![]() Gel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|