![]() |
Yer Altındaki Karanlık Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Yer Altındaki Karanlık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yer Altındaki Karanlık Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Yer Altındaki KaranlıkYer Altındaki Karanlık Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Yer Altındaki Karanlık Bir an için suçlu gözle, Köse caddelerde, Silah biçak delik de$ik! İnsanlarin azraili ![]() ![]() ![]() Kanli çati$malar var ![]() ![]() ![]() Amina kodumun dünyasinda 100lerce o********u çocugu ![]() ![]() ![]() Katilin dünyasinda, ya$iyorum kendi kanunlarimla kanunlarimla! Terkedilmi$ ölüler, sokaklarda bekler, Aglayanlar insandir, gülende ayni köpekler ![]() Yillar yili ikiyüzlerle baktik birbirimize ![]() ![]() ![]() Arkadan siktik! birbirimizi, bir kagit için Sonra dü$man olduk karde$imizle, ayni evde ![]() Sava$in meydaninda bulduk kendimizi, öldürdük delicesine masum bildigimizi ![]() ![]() ![]() Siktiret, gelir geçer dediler, siktiret buda biter dediler ![]() ![]() Dayanamadim, yillardir dayanamiyorum ![]() Analar agliyor, bende agliyorum Bosna ve çeçenistan! azili dü$man! Cümlelerin son noktasini koyan yine kan! Dur durak yok! nerede son durak! İç sava$ çökülü, yakla$iyor kiyamet günü ![]() ![]() ![]() Sagopa, kuvvetmira, yeraltindan çikan heybetli rap ha! Kur$unlarim insanlik ayibina, giden garibana dualarim Amina kodumun dünyasinda kan alirim, kan alirim ![]() ![]() ![]() Yo! ha ha ha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum ayni dü$üncelerdeyiz seninle, Kelimeler anlayana cümleler patlar heybetinle Yeraltindan kuvvetmira heybetli rap ha! Sagopa pa sagopa pa! Korkmak veya korkmamak, i$te tek mesele Zelzele olsa sarsilmaz kuvvetim Geride biraktigim onlarca sene ![]() ![]() ![]() Seyreyledim alemi, aglayan gözlerle ![]() ![]() ![]() Kimisi silahi dayami$ $akaklarina gidiyor bok yoluna, bok yoluna ![]() ![]() ![]() Kimisi istemeden yiyor demir ölümü ![]() ![]() ![]() Kapi daraliyor ratinge, mezar mekanlarinda, güller konuyor tabutlarin üzerine, Analar agliyor kahroluyor yürekler kan agliyor, Mikrofonda susmuyor bu deli adam! Susmuyor ve konu$uyor ![]() ![]() ![]() Siktigimin televizyonlari moral dü$mani, kapat izleme ![]() ![]() ![]() Sahteden mutlu ya$a hayati demesi kolay Sikip atmak aklindan bu görüntüyü zor olay Kurutmaktir bu kan gölünü, kan gölünü ![]() ![]() ![]() Deh$etine yenildim bu manzaranin ![]() ![]() ![]() Vah$etine kapildim öldüren katil zanlisinin ![]() ![]() ![]() Teker teker görüyorum hepinizi, Kim iyi kim kötü anliyorum silahsiz ![]() ![]() ![]() Biliyorum ayni dü$üncelerdeyiz seninle, Kelimeler anlayana cümleler patlar heybetinle Yeraltindan kuvvetmira heybetli rap ha! Sagopa pa sagopa pa! |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|