Anomi Şarkı Sözü Sansar - Anomi (Ft. Kasırga) |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Anomi Şarkı Sözü Sansar - Anomi (Ft. Kasırga)Anomi Şarkı Sözü Sansar - Anomi (Ft Kasırga) Kasırga Gel şöyle kimseye sokulma Gökyüzü karanlık bakışlarında Tozpembe günler yakında Toprak yeşildir cevabını sorma Aklına takılanlar alınır Her soruna cevap aranır Kimse sessiz kalmasın alınır Her renge bürünür barınır Gözlerime bak yüzünü çevirme Sakın yalancı olmuş aynı kemirme Hasım sahtekarlık marka olmuş Üzerine basın Sebebini söyleyen pişman olmuş yakın Kimseden korkum olmadı Yaşananlar unutulmadı hesabı daha sorulmadı Yaşadıklarımın acısını silin Heba ettim gönlümü duyulmadı Bugün kimse rahat uyumadı Bir derdim var kimse sormadı Patavatsızlık olmasın sürprizler durmasın Kendini kandırmasın söyleyin artık uğraşmasın Tertemiz duygularım ben kendini arayanlara yol Kimsenin ruhu derbeder kimisi de kaybolmuş kovboy Nakarat Anlatılanlar yalan görünen hikaye Çözüm yok sonu yok bitmez işkence Kelimeler kuram sonuçlar haram Perde yok oyun yok bitmez işkence x2 Sansar Ben anlamıyorum bu ne biçim bir iş Gelirken gidiş giderken geliş Değişmeyen tek bir şey var Elimde hala yaralar hala bağımlı Hala duyarsız bir gün duyarsın O zaman tanırsın gerçek beni İşte o zaman demezsin aptal deli O zaman demezsin aptal biri Birileri geliyor fark et Ünlü müyüm not yet Shaman gelip der kaydet Biz öldük mü not yet Uzun cümleler yazar körpe el Duyar dönmeler kızar böylece Yazım sendeler kafalar güzel Ama alkol güzel herşey güzel Kimseyi kandıracak halimiz yok Yorgun bitkin düştüm artık Bitti ciğerim ve bitti bedenim Kendime nefsime dur diyemedim Aşkın tersine yazdıklarım Kaşkol ördüğüm lise yıllarım Ama onlar lise yıllarım Biri yeterince popüler piç Etrafta var fazlasıyla bitch Yaşım 18 ve herşey rahat Keyfime bakarım aptal sanat Cool olan varsa ağır olan varsa Eğer aranızda ayar olan varsa dik durabilirim sırtım ağrırsa Nakarat Anlatılanlar yalan görünen hikaye Çözüm yok sonu yok bitmez işkence Kelimeler kuram sonuçlar haram Perde yok oyun yok bitmez işkence x2 |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|