Aranan Adamlar Şarkı Sözü Sansar - Aranan Adamlar (Ft. Ciwciw) |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aranan Adamlar Şarkı Sözü Sansar - Aranan Adamlar (Ft. Ciwciw)Aranan Adamlar Şarkı Sözü Sansar - Aranan Adamlar (ft Ciwciw) İlker Uncuğolu Verse ; Elimin değdiği sanatı özlemişsindir rapçi Egonu tatmin etmek kimin görevidirki Hayatını mahvetmetmek için şeytan heryerde Bakmaz derde sen uğraş yakın bağır şerde Yol bitmezdir inan kurtarıcak olan anan baban o temiz evinde Bitmeyen hikayelerde dümdüz basit cümlelere Taptığın çocukluk yıllarını geç bence İnsan 32 dişinide bilirse olmayacak işlere girer fitne Tutundurmaz seni bu hayatın hiç olmayacak yerinden Ben düştüm geldim tavsiye bunlar çocuk istemeden dinlediğin Olsun en iyisi yaşayarak öğrendiğin hayat bazıları emir alır bazıları verir Bi zaman kimsenin veremediklerini verdim Artık bu tonu zor duyarsın benden belki Benim için hayatımı mahvetmek gibi Kehanetlere göre yolun sonu bok Gidişi seneler öncekiyle sanki aynı gibi Nakarat Herşey aynı gibi yolda Önüne bak ya da sonunda Aranan adamlaar Aranan adamlar Taşkın Verse; Taşkın dediğin nedir sel ve baskın Taşmış derecede olan sıvı saldır Yazar var derinliği ölçülmez hakkaten Yazarsak derin bir çukurdasın kaptan sen Kör bi temas bir dokunmaya anlam verir Dokundurur buz dağına alttan alttan gemi Sorun oldum galiba rapçi yordum seni Sonun oldu bindiğin gemi çarpar dedim Ben bi kasta korkmadım yok olmanın pahasına Geldik aklı sokmak için olmadık rüyasına Diyar diyar gezdik ve estirdik hasılat Daha iyisi gelene kadar bizleriz siyah kuşak Birleşik devletler birleşti iyi günler İyileştim milletten kurtuldum ilk testten İyi geçtim ilmimden çıktım ben inimden Şimdi savaş başlar ve kim besler bildin sen Nakarat Herşey aynı gibi yolda Önüne bak ya da sonunda Aranan adamlaar Aranan adamlar Sansar Salvo Verse; Alâkasız konuya kanarsanız kanarsınız Bacaksızız kansız ansızın Altını pisleten her bebek Ön sezi mümkün değildi görmemek Hasılatı bölmekmi canın cehenneme be Var suratım ölmekmi kalınım ensenize Gel tur atıp gördüm siz go deyip gittiniz Civ'i izlemekten reason'ı öğrenmişimdir Şimdi çeneni kapa Pantolon aşağı diye yaşa Ama yaşa başa bakmayan rap dengeleri değiştirmiştir hep Sofrasında otlu kek ve beklemek zorunda hep kartı çek Aranan adamlar kanalı bulanlar Yaralı bunaklar Kitli dudaklar hadi be salaklar Aranan adamlar Nakarat Herşey aynı gibi yolda Önüne bak ya da sonunda Aranan adamlaar Aranan adamlar |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|