![]() |
56 Denklemi İntro Şarkı Sözleri Sagopa Kajmer - 56 Denklemi İntro Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 56 Denklemi İntro Şarkı Sözleri Sagopa Kajmer - 56 Denklemi İntro Şarkı Sözleri56 Denklemi İntro Şarkı Sözleri Sagopa Kajmer - 56 Denklemi İntro Şarkı Sözleri Sana bir hikaye anlatayım ister misin? 15 yaşındayken mahalledeki bir plakçıya giderdim ![]() Orda çalışan biri vardı ve o benim ne sevdiğimi bilirdi ![]() Ve birgün bana bir albüm vermişti ![]() Eve götürüp pikaba taktım ve anında nefret ettim ![]() Yani gerçekten nefret ettim ![]() Sadece anlayamıyordum ![]() Bu yüzden tekrar çaldım,tekrar çaldım ve sonra tekrar çaldım ![]() Sonunda farkettim ki çalmadan duramaz olmuşum ![]() O notaları dinleyip duruyordum ![]() O gün şunu anladım hayatım boyunca yapmak istediğim şey işte buydu ![]() Anladın mı müzik yapmak ![]() Yalan - günah Kader - yazı Umut - yarın Yakın - ölüm Uzak - tanrı Silah - cahil Bıçak - yalan Yalan - acı Bacı - namus Deprem - kabus Mahrem - kadın Adem - nefes Nefes - zulüm Kafes - herkes Töre -köle Tecavüz -cinayet İhanet - cinayet Cinayet - idam Rakam - ölü Yaşam - insan dölü Şilgi - azrail İsrafil - haber Nankör - bilgi Kayıp - zaman Aşk - metanet Huzur - cesaret Delalet - savaş Hip hop - sagopa |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|