|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
kitap, maharajın, nisargadatta, oyum, sri, özeti |
![]() |
Ben Oyum (Sri Nisargadatta Maharaj'ın), Kitap Özeti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Oyum (Sri Nisargadatta Maharaj'ın), Kitap ÖzetiBEN OYUM (Sri Nisargadatta Maharaj'ın) Çağımızın bilgelerinden biri olan Sri Nisargadatta Maharaj'ın olağanüstü öğretisini içeren bu büyük eseri sizlere sunmaktan onur duyuyoruz ![]() İnsanlık bugün her zaman olduğundan daha fazla aydınlanmaya kendini aslında ne olduğunu bilmeye özünü idrak etmeye ve iç huzuruna kavuşmaya şiddetle ihtiyaç duymaktadır ![]() ![]() BEN O'YUM varoluşun gerçeğiyle ilgili tüm düşünce ve inançlarımızı derinden sarsarak bizi bütünlük birlik ve mükemmellik içeren sınırsız bir anlayışla karşı karşıya getiriyor ![]() ![]() kitaptan bir bölüm Soran: Ama siz daha önce yaşadığınıza inanıyor olmalısınız ![]() Maharaj: Kutsal metinler öyle söylüyorlar fakat bunun hakkında hiç bir şey bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Ben' denilen bir anılar ve umutlar tomarı kendisini ebediyen mevcud gibi imgeleyerek kendi sahte ebediliğine yer yapmak için zamanı yaratmakta ![]() ![]() Tüm deneyim imgelemeden doğmuştur; ben imgelemem böylece de bana doğum ya da ölüm vaki olmaz ![]() Ancak doğmuş olduklarına inananlar tekrar doğacaklarını düşünürler ![]() ![]() Her şey farkındalıkta mevcuttur ![]() ![]() ![]() Maharaj’a Amerika ve Avrupa’dan gelen Hıristiyan dünyanın ziyaretçileri sorular sormuşlardır ![]() ![]() Hindistan müslümanlarına da Allah’ın çok açık bir dil ile tanrı olmadığını O’nun “Mutlak Hakikat” olduğunu söylüyor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|