Yasemin Kumral Kimdir

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yasemin Kumral Kimdir

Yasemin Kumral Kimdir,Yasemin Kumral Hayatı,Yasemin Kumral biyografisi,Yasemin Kumral hakkında bilgi

Yasemin Kumral Kimdir, Hayatı

Yasemin Kumral Şimşek, 1952 yılında İstanbul'da doğdu Önce babasından sonra da Prof Fuat Koray'dan müzik eğitimi aldı İtalya'nın başkenti Roma'da gitar, piyano ve şan okudu Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik bölümünden mezun oldu

Kendi alanında Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde ilk eğitim kurumu ünvanına sahip Spikerlik ve Güzel Konuşma Okulu'nu açtı Yurt çapında konserler verdi, sayısız plak yayınladı Yaptığı şarkılarla çeşitli ödüller aldı 1980'den beri Mevlana'nın beyitleri üzerine besteler yapmaktadır

Halen bir özel televizyonda sunuculuk yapıyor Yayınlanmış bir çok kaseti ve CD'si bulunmaktadır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com