![]() |
Sony'den Linux Tabanlı Online Mobil İletişim Aleti Mylo - Online İletişim Ve Çoklu Ortam Birada! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sony'den Linux Tabanlı Online Mobil İletişim Aleti Mylo - Online İletişim Ve Çoklu Ortam Birada!Teknoloji devi Sony, yeni ürünü MYLO'yu duyurdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adını "My life Online" (benim online hayatım) kelimelerinin kısaltmasından alan Sony'nin bu yeni ürünün resmi olarak açıklanan özellikleri ise şunlar: 2 ![]() 25 x 120 x 62 ![]() 1GB dahili bellek ve 1 adet Sony Memory Stick Duo slot Wİ-Fİ 802 ![]() Kaydıralarak açılan 39Tuşlu Qwerty Klavye MPEG4 ve MP3,WMA,ATRAC Video ve Müzik formatlarını oynatabilme PEG, PNG ve BMP Resim formatlarını gösterebilme Opera HTML tarayıcı(İnternet gezgini) Google talk ve Yahoo! Messsenger online mesajlaşma programları Skype internet telefonu olarak kullanılabilme Ürünün kağıt üzerindeki özellikleri haricinde bir diğer dikkat çekici olan kısım ise Mylo'nun Linux bazlı işletim sistemine sahip olması ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genel görünüşü, boyutları ve sahip olduğu teknik özelliklerle dikkat çekici bir ürün olan Mylo'nun yurtdışında talep göreceği kesin ![]() ![]() ![]() ![]() Ancak diğer yandan Sony gibi teknoloji devi bir firmanın milyonlarca dolarlık bir yatırım ile böyle bir ürünü piyasaya sürmesi; Skype'nin ilerde GSM'e direkt bir rakip olabileceğini ve kablosuz ağların dünyanın her yanına yayılacağının bir göstergesi olarak da yorumlanabilir ![]() ![]() Resmi Sony mylo internet sayfası için tıkla Qtopia platformu detaylı bilgi için tıkla Gizmodo video incelemsi için tıkla [b] Kaynak: Donanımhaber |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|