|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
başlama, burda, hikayelerinizi, namaza, paylaşalım |
![]() |
Namaza Başlama Hikayelerinizi Burda Paylaşalım Mı? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namaza Başlama Hikayelerinizi Burda Paylaşalım Mı?namaza başlama hikayelerinizi burda paylaşalım mı? Önce ben anlatayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SIRRIMI SEN BİLİRDİN ![]() ![]() ![]() ![]() KENDİMİ SAKLADIĞIM HATTA KENDİMDEN DE SAKLADIĞIM SIR DİLİME BİLE DEĞDİRMEKTEN KORKTUĞUM AĞZIMA ALMAKTAN UTANDIĞIM ÖYLE BİR SIR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KIL BENİ EY NAMAZ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim namaza başlama hikayem biraz gerilimli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama beni doğru yol üzere kılması için çaba harcayacak olan ben ,gözleri açılan ben daha evvel ona kulluk görevini yapamamış olmanın derin pişmanlığını ve üzüntüsünü taaaa içinde acılarla hisseden ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KADİR HAYATI ![]() ![]() ![]() ÖLÜM SEKARATİ KABİRDE SORGU SUAL AHİRETTE YAŞAM CENNET CEHANNEM bU KİTAPLARI alıp okumak fikri doğrdu içimde ![]() ![]() ![]() ![]() Sanırım ben ALLAHÜTELA tarafından bizzat uyarıldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|