Receb Ayı İçin Hatimlerimiz Bitmiştir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Receb Ayı İçin Hatimlerimiz BitmiştirReceb ayı için Hatimlerimiz bitmiştir Not: Hatm-i Şeriflere iştirak etmek için üye olmak gereklidir! Esselamu aleykum saygı değer üye ve ziyaretçi kardeşlerimiz ![]() “Allahümme! Bârik lenâ fî recebe ve şa’bân ve belliğnâ ramazan ” (Allah'ım! Receb'i ve Şabân'ı hakkımızda hayırlı ve mübarek kıl, bizi Ramazan'a ulaştır ) Sevgili Peygamberimizin üç aylar için yapmış olduğu bu duasına bizde kendimiz için ilaveten diyoruz, Allah’ım (c c) bizleri üç aylara ulaştır Ve o günlerin feyzinden, bereketinden bizleri nasiplendir![]() Üç aylara ulaşmamıza az bir zaman kaldı bu yüzden 24 Haziranda başlayacak olan Receb ayı için, Hatimlerimizi şimdiden başlatmak istedik ![]() ![]() Böylelikle isteyen kardeşlerimiz istediği kadar Cüz ya da Hatim okuyabilir Bizlerde daha gelmeden o güzel, feyizli, bereketli günlere kendimizi hazırlamış oluruz inş![]() ![]() ![]() Her ay inş siz güzel kardeşlerimiz hatim düzenlemeyi planlayoruz Yüce Rabbim cümlemize Hatimlerimizi tamamlmayı nasip etsin![]() ![]() Şimdilik bir hatimle başlıyoruz istek çok olursa Hatim sayısını artırrırız ![]() ![]() ![]() Hatm-e katılmak isteyen kardeşlerimiz istediği kadar cüz alma hakkına sahiptir NOT-1: ![]() Cüzlerini okuyan kardeşlerimiz, bizleri haberdar ederse aksaklık çıkmadan hatimlerimizi eda ederiz inşl![]() • Alınmamış Cüzler [alınacak] [i]•Alınmış ama okunmamış Cüzler • Alınmış ve okunmuş cüzler! ![]() [Okundu!] • 1- benim arkadaşımın annesi [Okundu!] • 2- [color="darkolivegreen"]ebrar • 3- [color="darkolivegreen"]ebrar • 4- Ervanur[color="blue"] • 5- Ervanur[color="blue"] • 6- [color="darkslategray"]Efnan • 7- [color="darkslategray"]Efnan • 8- Zuhal [Okundu!] • 9- ravza [Okundu!] • 10- ravza [Okundu!] • 11- ravza [Okundu!] • 12- Nurseda [color="#0000ff"] • 13- [color="#ff0000"]Nurseda • 14- [color="darkorchid"]Zuhal • 15- Efdal [Okundu!] • 16- Efdal[Okundu!] • 17- Efdal [Okundu!] • 18- aLaяa [Okundu!] • 19- [color="purple"]Ebrar • 20- [color="green"]Zuhal • 21- [color="green"]Zuhal • 22- Hicran[Okundu!] • 23- Selma[Okundu!] • 24- ebrar [Okundu!] • 25- Mumine [Okundu!] • 26- Mumine [Okundu!] • 27- Neşe [Okundu!] • 28- Rehnüma [Okundu!] • 29- Rehnüma [Okundu!] • 30- Rehnüma [Okundu!] |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|