Seyyidül İstiğfar Duası

Eski 07-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seyyidül İstiğfar Duası

Seyyidül İstiğfar Duası
Seyyidül İstiğfar Duası

186- Şeddad ibni Evs'den (radıyallahu Anh) rivayet edildiğine göre, Peygamber Sallallahu Aleyhi ve Sellem şöyle buyurmuştur: "İstiğfarın seyyidi (Allah'dan, bağışlanmayı dilemenin en iyisi) şu:
"Allâhümme ente rabbî, lâ ilahe illâ ente, halaktenî ve ene abdüke ve ene alâ abdike va'dike mestata'tü Ebû'u leke bini'metike aleyye, ve ebû'u bizenbî fağfir lî feinnehû lâ yeğfiruzzünûbe illâ ente euzü bike min şerri mâ sana'te"
[size="3"](Allah'ım, Sen benim Rabbimsin Senden başka ilâh yoktur Beni ya-rattın ve ben Senin kulunum Gücüm yeterince, Senin emrine ve va'dın üze-reyim Senin bana olan nimetini ikrar ve itiraf ediyorum Günahımı da itiraf ediyorum, beni bağışla; çünkü Senden başkası günahları bağışlaya-maz Yaptığım şeylerin kötülüğünden Sana sığınırım Bir kul, gecelediği zaman bunu söyler de Ölürse, cennete girer, (yahud cennet ehlinden olur) Sabahladığı zaman bunu söyler de o gününde ölürse, (yine cennete gi-rer)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com