Politika |
|
|
#1 |
|
90burcu
|
PolitikaBill clinton: Türkiye bizim her zaman dostumuz olan bir ülkedir Hep onurlu ve bizimle eşitolmak istemiştir, bunu biliyoruz Çıkarlarımızher şey demek değil Dünya barışının sürekliliğiiçin Türkiye'yi de diğer yoksul ülkeleri de dostça selamlıyoruz Bu yolda tum birikimimizikullanmak zorundayız Türkiye bizim kö-tu ve iyi günde müttefikimizdi, bir nevi ai- lemizdir ![]() Süleyman Demirel: Koltuğumda biraz daha oturmak için kimseden istekte bulunmam Demokrasi içinne gerekirse yaparım çünkü hırstan arınmak zorundayız Çağdaş uygarlık yolundacoşmuş bir insanım Bensiz bir Türkiyede pekala güzel yönetilebilir Bunun aksinidüşünemiyorum Kendim için bir şeyistiyorsam namerdim Tersi olsaydı derdim ki;istiyorum, evet sürem uzatılsın!!! Devlet Bahçeli: Bizim amacımız bu yoksul halkın şikayetlerini dinlemek ve çözmektir Aslaşovenizm duygularını kabartmak davası gütmeyiz Kardeş kavgasını körüklemekve bu yolda kadrolaşmayı sağlamak- tan kaçınırız Hedefimiz umut aşılamak-tır Bize faşist diyerek saldıranlarınhaksızlık ettiğini düşünüyoruz Onların siyasalhayatı bitecek!! Bülent Ecevit: Benim solcu bir politikacı olduğuma kuşku duyulamaz Yolumdan döndüğümehala inananlar varsa, onların akıllarına hayret ederim Her kesimden sabit fikirlilereşaşarım Aslolan her zaman ve her konudahalkın isteğidir Sağcıların kıblesi ise hepAmerika Birleşik Devletleri'dir Ben dehalkım için varım ve tüm hizmetlerimle onların bir memuru olmaktan kıvançlıyım!!! Mesut Yılmaz: Benim dürüst parti lideri imajım Her şeyden önemlidir Ben başka liderler gibihalkı kandırmak amacıyla tasarlanmış oyunlara girmem Bu benim için sıkınılacakbir görünümdür Ekonomiyle ve borsaylagörevim gerektiği kadar ilgiliyim Halkımlaiçli dışlıyım ve bu ilişkilerim sayesinde toplumda değerli bir yerim var Sanılmasın kiyakın çevremi ihya ederim ![]() ![]() ![]() NOT: Şimdi de bütün bu paragrafları kendi icinde birer satir atlayarak okuyun !!! |
|
|
|
#2 |
|
RaHaTSiZ
|
ha birer satır atlayaraq ha tamamı sonucta bu adamların soyledıgı hersey fake! adam gibi bir tane siyasetçi yoq turkiyede 1 tane var diyen varsa terkederim bu ülkeyi ![]() ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|