![]() |
Terzi Kusto |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Terzi KustoTerzi Kusto TERZİ KUSTO Terzi Kusto bir gün yeni diktiği elbiseyi Efendi üzerinde prova ederken Yahya Efendi: -Kusto Usta! Elbisenin yenisi mi iyidir eskisi mi? Ne dersin demiş ![]() Terzi Kusto: Bu ne sözdür Hazretim? Her şeyin yenisi iyi olur elbet tabii ![]() Yahya Efendi gülümseyerek: Anlamışsın anlamışsın da anlamamış gibi yapıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu çok zarif çok manidar soru karşısında Terzi Kusto şöyle bir kaykılarak heykel gibi donup düşündükten sonra: -Anlamışım Hazretim anlamışım umarım geç kalmamışım demiş ![]() Yahya Efendi ![]() -Niye geç kalacaksın? diye sorunca Terzi Kusto: -Çürüyen giysi yama tutmaz Hazretim demiş ![]() Yahya Efendi de: -Sana yamadan söz eden kim yeniden söz ediyorum ben sana yeniden ![]() O sırda provasını tamalayan Terzi Kusto: -Tamam Hazretim elbiseniz bana göre tamam ![]() Yahya Efendi: -Cebi yok mu bu elbisenin Kusto Usta? diye sormuş ![]() Terzi Kusto: -Aaaa! Olmaz mı Hazretim ![]() ![]() Bu duruma çok şaşıran Kusto ne diyeceğini ne edeceğini bilmez bir halde kıvranırken Yahya Efendi: -Ne kıvranıp duruyorsun Kusto Usta? O altınlar senin ![]() ![]() Terzi Kusto: -Hayır Hazretim ben koymadım anları oraya deyince Yahya Efendi ![]() -Elbette sen koymadın Kusto Usta ![]() ![]() ![]() Kusto: -Tamam Hazretim tamam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|