Yemek Tarifi - Tekir Balığı Tavası Tarifi |
07-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yemek Tarifi - Tekir Balığı Tavası TarifiYemek Tarifi - Tekir Balığı Tavası Tarifi Tekir Balığı Tavası Tarifi Malzeme : 1 kg Tekirbalığı, 1 su bardağı kızartma yağı, 1 avuç un, Tuz, limon, maydanoz, Yapılışı : 1) Balığı temizleyip, yıkayıp suyunu süzdürünüz 2) Yemek zamanına 20 dakika kala tuzlayıp biberleyiniz 3) Her tarafını muntazam una bulayıp kızdırılmış yağda her tarafını pembe renkte kızartınız 4) Kâğıt yayılmış tepsiye çıkarınız (Fazla yağın gitmesi için) 5) Servis tabağına, zevkinize göre yerleştiriniz 6) Limon, maydanoz dallarıyla süsleyiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|