"Sahnede Ölecektim" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
"Sahnede Ölecektim"30 yıllık başarılı bir kariyerin ardından bu sırrını açığa vuran pop müziğinin kraliçesi sahnede sinirlerini kontrol etmenin göründüğü gibi kolay olmadığını ifade etti Dazed and Confused dergisine konuşan Madonna, kariyerini değerlendirirken "Kendimi yenilmez hissettiğim ve izleyicileri avucumun içine aldığım anlar oldu Biliyorum ki her şey kesinlikle muhteşemdi" diye konuştu Ancak daha sonraları sahnede panikatak geçirmeye başladığını anlatan şarkıcı, nefes almakta zorluk çektiğini ve sahnede öleceğini düşünmeye başladığını söyledi Anksiyete krizini nasıl kontrol edebildiği yönündeki soruya ise, "Böyle bir durumla karşılaştığımda normal olarak seyircilere sırtımı dönmeyi deniyorum Daha sonra derin bir nefes alıp bu durumun geçeceği konusunda kendimi telkin ediyorum Ne olacağı hakkında endişelenmemeye çalışıyorum Panik atak krizlerim oluyor, bu durumda nefes alışverişlerimi kontrol altına almam gerektiğini biliyorum Ancak bunu tarif edebilmek gerçekten zor" diye cevap verdi Madonna açık alanlarda verdiği konserlerde bu duyguyu yaşamadığını ancak kapalı alan konserlerinde birdenbire klostrofobim oluşuyor ve anksiyete krizi geçirecek gibi olduğumu hissetmeye başladığını ifade ediyor cnnturk |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|