Soru:"Solunum Fonksiyon Testleri"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Solunum Fonksiyon Testleri"

Selam Doktor hanım yaklaşık 1 yıldır nefes darlığı şikayetim vardı artık düz yolda yürüyünce yada konuşurken yemek yerken olmaya başladı chek-up kan tah,lillerim iyi çıktı kalp efor eeg ekg onlarda iyi çıktı solunum teslerimde normal solunum fonksiyonu denildi Ama benim nefes darlığım her zaman olmaya devam ediyor fikirlerinizi öğrenmek istiyorum

selamlar
UzmDr Sevin Karalar

22 10:02:44

Merhabalar,Göğüs Hastalıkları Uzmanı hekim tarafından değerlendirildiniz mi bilemiyorum Ancak bu anlattıklarınıza göre atardamar kanınızdan (arter kan gazı) oksijen ve karbondioksit değerlerine bakılması, bunun sonucuna göre gerekli görülürse daha ileri tetkikler yapılması, bu da normal ise, muayene bulgularınız ve öykünüze göre ya astıma yönelik özel bir solunum fonksiyon testi(bronkoprovakasyon testi) yapılması; ya da başka bir branşa yönlendirilmeniz düşünülebilir Ancak bütün bunlar öykünüz ve muayene bulgularınızın uzman hekiminizce değerlendirilmesine göre yapılmalıdır Geçmiş olsun dileklerimle UzDrSevin Karalararte

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com