Soru:"Kretanin 2.81 Bun 31 Geldi" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Kretanin 2.81 Bun 31 Geldi"Sayın doktor ERİM GÜLCAN ben doguştan tek böbrekliyim yaş 47 günde 2 ila 3 lt su tüketiyorum kesinlikle tuz kırmızı et her türlü yag asla kullanmam ama 25 haziran tarihinde yaptırdıgım {HER 3 AYDA MUTLAKA KAN TAHLIL VE İDRAR YAPTIRIRIM] kreatini 281bun ise 31 geldi çok korktum bana aydınlatıcı bilgi verirseniz çok memnun kalırım şimdiden teşekür eder saygılar sunarımNOT İDRAR TAHLİLİDANSİTE1020REAKSİYON PH 60PROTEİN1POZİTİFGLIKOZNEGATİFKETONN EGAT İFBİLİRİBUNİNEGATİFUROBİLİNOJENNORMALK ANNEGAT İFLOKOSİTESTERAZ AKT1POZOTİFNİTRİTNEGATİF SAYGILARIMLA YardDoçDr Erim GULCAN 26 16:16:31 Verdiğiniz bu sonuçlara göre böbrek fonksiyonlarınızda bozukluk olduğu görülüyor Bu durumun ani (akut) mi yoksa Uzun sürelimi olduğunu anlamamız için önceki tetkiklerinizi bilememiz gerekli Bunun dışında 24 saatlik idrarla böbreğinizin % kaç çalıştığı belirlenmeli tüm tetkikleri yağtırmanız için sizin bir nefroloji uzmanına başvurmanızı öneririm geçmiş olsun Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|