![]() |
Belediye De Hastaneleri Devrediyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Belediye De Hastaneleri DevrediyorTopbaş, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Büyükşehir Belediyesi'nin Florya'daki Sosyal Tesisleri'nde doktorlara yemek verdi ![]() Yemekte konuşan Topbaş, İstanbul'da eğitim, sağlık ve güvenlik başta olmak üzere kentin tümünü ilgilendiren sorunların çözümüne Büyükşehir Belediyesi olarak katkı sunmaya çalıştıklarını söyledi ![]() Bu çerçevede Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ancak işletmeye açılmamış olan Kağıthane, Pendik ve Tuzla'daki 3 hastaneyi Sağlık Bakanlığı'na devredeceklerini bildiren Topbaş, ''Bizde kurum taassubu yok ![]() ![]() yapılıyor'' dedi ![]() olacaklarını belirten Topbaş, şunları kaydetti: ''İstanbul Valiliği gıda denetimi konusunda bizden yardım istedi ![]() İçinde zabıta ve sağlık memuru olan 5 araç, Tarım İl Müdürlüğü ekipleriyle 2 hafta sahte rakı başta olmak üzere gıda denetimi yapacak ![]() ![]() İstanbulluların sağlıklı ve güvenli yaşamını sağlamak zorundayız ![]() -GASPA KARŞI SÖZLEŞMELİ ZABITA- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kentte özellikle gasp, kapkaç, taciz ve vatandaşı rahatsız eden her konuda İstanbul Valiliği'ne destek olmak amacıyla İçişleri Bakanlığı'ndan sözleşmeli zabıta alma konusunda talepte bulunduklarını açıkladı ![]() Zabıtaların kent denetimi için de kullanılacağını ifade eden Topbaş, ''Kent güvenliği için bunu özellikle düşünüyorum ![]() Valiliğe destek mahiyetinde kentlinin huzurlu yaşamasını sağlayacak bir çalışma için bu adımı attık ![]() ![]() İnşallah kısa sürede böyle bir yasal düzenleme yapılır ![]() sıkıntılardan kısa sürede kurtarmayı hedefliyoruz'' şeklinde konuştu ![]() TEDAŞ Genel Müdürü ile de İstanbul'un ana caddeleri, meydanlar ve sahillerin 24 saat aydınlık olması için mutabakata vardıklarını anlatan Topbaş, ''Işıl ışıl aydınlık, güvenli, özgür, dünyaya açık bir kent oluşturmayı hedefledik ![]() ![]() Geceye katılan İstanbul Valisi Muammer Güler de, sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutladı ![]() Kaynak : Bayposta ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|