![]() |
Ayrılık da Bitmeli |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
![]() Ayrılık da Bitmeli Sevgilim,
Sana sevgilim diyorum ![]() Ayrılık da sevdaya dahil Ayrılanlar hala sevgili Dediği gibi İlhan'ın ![]() Sevgilim, sana sevgilim diyorum, bir daha hiç demeyeceğim içindir belki ![]() Ayrılmamız neyi değiştirecek, ayrılık yüreğimden silip atabilir mi seni derdin ![]() ![]() ![]() Bu sana son yazışım ![]() Sözcüklere yüklemeye çalıştığım duygularım, beyaz kağıtların keskin kenarlarıyla nasıl da parçalanıyor böyle ![]() İlk kez yazmak böyle zor, anlatmak bu kadar olanaksız ![]() İçimde çağıldayan herşeyin, sana doğru aktığını duyupta bunu anlatamamak ![]() ![]() ![]() Oysa, seni her düşündüğümde, sesim, zamanın ve mekanın olmadığı görünmeyen ince ipeksi bir yolda ilerleyip kulaklarına akmadı mı ![]() Her düşündüğümde seni, yapmam gereken sadece izlemekti ![]() Ruhumun sana akışı, o hızlı ama bir o kadar yavaş, delice ama bir o kadar sakin, coşkuyla ama nasıl huzurlu bir çağlamaydı onların hepsi ![]() Hemen duyardın, büyük kalabalıklarda, iki kişilik yalnızlıklarda, yada gözlerin maviliklere kilitlenmiş ![]() ![]() ![]() Hala duyuyorsun ![]() ![]() Baktığın yerden uzaklaşan bakışlarını, o kimselere hissettirmediğin bir anlık dalgınlığı, sadece anın yakaladığı o ince sızıyı ![]() ![]() ![]() ![]() Sen hep duyacak mısın beni, ben hep anlatacak mıyım ![]() ![]() Ama, madem ayrılanlar hala sevgili, ayrılanlar hala sevdalı, bu ayrılıkta bitmeli ![]() ![]() Ayrılık ![]() ![]() ![]() Oysa şimdi anlıyorum ki, ayrılığın kendisi değil, ayrılmakmış asıl zor olan ![]() Ayrılmayı başarana kadar yaşanılanlar, o kanatan acıtan korkulu bekleyişler ![]() ![]() O kopuşu yaşamak, artık başka biri değil, sen olan o varlığı olduğu yerden çıkarmaya çalışmak, ağlayarak git artık içimden diyebilmek, ama daha derken pişman olup hayır kal ne olur diye yalvarmak ![]() ![]() Ne kadar zordu mabel ![]() ![]() ![]() Ayrılık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçimizde o boşluğun büyük acısı yüzümüzde birbirimizin kanı var hala ![]() ![]() Sevgilim, Sevgilim diyorum son kez sana ![]() ![]() Ayrılık da bitmeli ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|