![]() |
Unutamam Seni |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
![]() Unutamam SeniUnutamam Seni Unut beni diyorsun, Unutmak kolay mi seni? Yüregimden söküp atmak ismini, Hic yasanmamiscasina aramizda ki sevgiyi, Bir mektupla bitirmek istiyorsun iliskimizi ![]() Yasandi ve bitti,unut beni diyorsun, Unutmak kolay mi seni? Disarda firtina var,yagmur yagiyor Böyle bir günde karsilasmistik seninle, Sanki zaman durmus,baska bir boyuttaydim ![]() Sadece sen ve bana bakan mavi gözlerin, Icim isindi birden,yüregim kipir kipir oldu ![]() Yasandi ve bitti,unut beni diyorsun, Unutmak kolay mi seni? Mehtapli bir gecede denizi seyrederken, Actim yüregimi,sonuna kadar sana, Bütün dünyaya seni sevdigimi haykirarak ![]() Ilk dansimizi mum isiginda, Sanki yüregim yerinden firliyordu ![]() Kokun dünyada ki bütün ciceklerden daha güzel, Sicakligin günesden daha sicak,yüregim yakiyordu ![]() Resmine bakip agliyorum simdi, Ben seni yüregime kazidim ![]() Gökyüzünde ki yildizim,günesimsin ![]() Yeryüzünde ki en güzel cicek, Soludugum hava,ictigim su ![]() Unut beni diyorsun, Unutmak kolay mi,unutamam seni! |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|