Soru:"Hepatit Dieti Nasil Olmali?"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Hepatit Dieti Nasil Olmali?"

merabalar,ben kronik hepatit b den dolayi kendime diet uyguluyoumsabahlari,sebze suyu sikip iciyorum aksamlari,sebze corbasi yapiyorum zerdecal,kekik icine katarakara ögünlerde bitki caylari iciyorum asagi yukari günde 2-3 bardak,(zerdecal+meyan kökü karisimi)yemeklerden önce enginar öz suyu surup gibi aliyorum yemeklerden sonra devedikeni kapsülüöncelikle sormak istedigim yedigim sebzeler organik degil,bana fayda yerine zararimi olur???ve bu yazdiklarim sizce asiriyami kaciyor????almanyada yasiyorum,yas 29tesekkürler
DoçDr M Akif BUYUKBESE

03 21:01:47

Ozel bir bilinen diyet yoktur Tababete gore siz bazi denemeler yapiyor durumundasiniz Bu konuda karacgier ve gastroenteroloji uzmanlarinin da gorusunu alabilirsiniz Beslenme uzmanlarina ve diyetisyenlere yazabilirsiniz Asil olan takibiniz, yeterli beslenme, stresten uzak kalma, fazla yorulmama, uykuya dikkat etmek Bunlar immun sistem denen bagisikliginizi arttiracaktir Belki aylar veya yillar icerisinde kimi bitkilerin etkin oldugu ispatlanabilir O vakit sizinle paylasabiliriz Gecmis olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com