Soru:"Şeker"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Şeker"

bazen nefes almada güçlük el ve ayaklarımda boşalma hissi oluyor ve ağlama hissi karın ağrısı şikayetim vardı uzmana gittim spastik kolon ve kansızlık var dedi 4 gün hastanede yattım kan ilaçları kullandım ama hala kan seviyem düşük yanlız 3 ay önce gene karın ağrısı şikayetiyle hastaneye gittim serum taktılar tahlil yapıldı bu defa şeker230 a çıktı şekermi var açaba deyip birkaç defa daha ölçtürdüm değerler normal çıktı acaba bunun gizli şekerle falan mı alakası var teşekkürler
DoçDr M Akif BUYUKBESE

2819:36:15

Kan sekerinin 200un ustunde olmasi diyabettir Ancak sekerli serum giderken bu olcum gercegi yansitmaz O yuzden OGTT de denen seker yukleme tseti ysptiriniz hassas kisilik yapisi olanlarda spastik kolit veya kolona daha fazla rastliyoruz Kanda ferritine bakilmali ve demir eksikligi ona gore takip edilmeli Tekrarlayan karin agrilarinda bazen FMF hastaligini arastirmak yararli olabilir O esnada kanda iltigap faktorlerine bailmasi iyi olur Bu arada bir kez 24 saatlik idrarda protein olcumu yaptirinizKimi B12 vitamin eksiklikleri ve tiroid hormon bozukluklari da ilk yazdiginiz sikayetlere yol acabiliyorGecmis olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com