Soru:"Her Yerim Ağrıyor :("

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Her Yerim Ağrıyor :("

Merhaba,

Benim şikayetim azıcık cereya, hatta cereyan bile değil azıcık hava akımında bile kalsam bütün kaburgalarım, sırtım ağrıyor Ağrıdan duramıyorum Biraz terlesem vücudum buz gibi oluyor ve aynı ağrılar başlıyor Ağrı mideme vuruyor, midemde para büyüklüğünde bir alan ağrımaya başlıyor, bazen sanki birşey akıyormuş gibi oluyor Üzerimi örtüp yatıp biraz ısınınca bu ağrıların hepsi geçiyor

39 yaşındayım ve hareketsiz bir işte büro ortamında çalışıyorum Hareketsizlikten mi kaynaklanıyor bilemiyorum Yalnız bu durum aşırı derecede beni huzursuz ediyor Ne yapmam gerektiği konusunda değerli doktorlarımızın yorumunu bekliyorum

Teşekkürler
ProfDr Vural KAVUNCU

2305 22:48:40

Bazı kişilerde otonom sinir sistemi denilen kendi kendine çalışan sinir sistemimiz aşırı tepki vererekçalışır Bazen de mide barsak hastalıklarında aşırı hassasiyet olur Öncelikle bir gastroenterolog tarafından da görülmenizde yarar var Sizin gibi hastalar genellikle kaplıca kürlerinden çok yarar görüyorlar Size de öneririm
Prof Dr Vural Kavuncu
Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com