Soru:"Bağişiklik Sistemim Çok Zayif" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Bağişiklik Sistemim Çok Zayif"ben 24 yaşında bir bayanım 2003 yılında bilinçsiz rejimlerle 43 kilo verdim bu tarihte mide şikayetlerim oldu ancak gittiğim doktorlar yaptıkları tetkikler de hiç birşey bulamadılar bu dönemde bulmia hastalığına da yakalım ancak kendi çabalarımla kussam dahi yemek yemeğe kendimi zorlayarak bu dönemi atlattım o dönemde bana sadece kansızlık teşhisi konmuş ve kan şurupları verilmişti şimdi en son kan vermeye gittiğim de kan değerlerimin çok yüksek olduğunu söylediler ancak benim sorunum sürekli üşümek,hasta olmak ve hastalığı çok uzun süre atlatamamak grip olan biri yanıma yaklaşsa bile hemen grip mikrobunu kapıyorum ve en az 1 hafta çok ağır bir şekilde taşıyorum son 2 ay içinde 3 defa grip oldum ayrıca bronşit ve ülser teşhisi kondu bu durum beni gün geçtikçe korkutuyor zayıflarken bağışıklık sistemimide çökerttiğimi düşünüyorum bağışıklık sistemimi güçlendirmek ya da hastalıklara karşı daha dirençli olmak için ne yapabileceğim konusun da lütfen bana yardımcı olun artık herkesin bana yinemi hasta oldun diye alaycı yaklaşımlarından bıktım biraz uzun yazdığım için kusura bakmayın şimdiden duyarlılığınız için teşekkür ederim DoçDr Tuna DEMIRDAL 0807 1600 Öncelikle size geçmiş olsun diyorum Tabii ki çok fazla kilo vermek sizi dirençsiz kılmış olabilir Sizin durumunuzdaki bir kişiyi Gastroenteroloji, İmmunoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları gibi birden fazla uzman değerlendirmelidir İnfeksiyon Hastalıkları açısında şunları önerebilir; Zamanı geldiğinde her yıl grip aşısı,5 yılda bir pnömokok aşısı yaptırın Bu iki aşı siziinfeksiyonlar açısından oldukça rahatlatacaktır Bulunduğunuz şehirdeÜniversite hastanesinde Gastroenteroloji ve İmmunoloji bölümlerine de mutlaka muayene olup, önerilerini almanızı öneririm Moralinizi bozmayın, çözülemeyecek bir sorununuz olduğunu düşünmüyorum Sağlıklı ve mutlu günler dilerim Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|