Soru:"Tek Taraflı Başağrısı" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Tek Taraflı Başağrısı"iyi günler hocam ben nilüfer altınsoy ben 31 yaşındayım benim şikayetlerim biraz fazla ama ne yapacağımı bilemiyorum çok doktora gittim ama hiçbirisinin faydasını görmediğim için size yazma ihtiyacı duydum bel ağrısı özellikle biraz yürüdüğüm zaman, ağır kaldırdığım zaman çok oluyor ve doğrulmakta zorlanıyorum, ikincisi ellerimde ve kollarımda ağrılarım var sol elimin 4 ve 5 parmaklarında karıncalanma ve uyuşma var yine arada birde baş ağrılarım oluyor tek taraflı oluyor genellikle bulantı ve sessiz kalma ihtiyacı hissediyorum ve 2 gün falan sürüyor tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verirseniz sevinirim ProfDr Safiye Bilgin 2904 0904 Merhaba Bel vekol ağrılarınız içinfizik tedavi uzmanına başvurunuz Başağrılarınız migren olabilir ancak gene de bir nöroloji uzmanı tarafından değerlendirilmeniz uygun olur Hep aynı tarafta başlayan ağrılar özellikle incelenmesi gereken ağrılardır Nörolojik değerlendirme için arzu ederseniz bize de başvurabilirsiniz İyi günler _____ Prof Dr Safiye Bilgin _____ 0216 478 16 94 Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|