Soru:"Kol Kiriği"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Kol Kiriği"

iyi günler ben 19 yaşında bir bayanım ilkokul ikinci sınıftayken sol kolum dirseğimin bir parmak üstün kadar biryerden kırıldı üç kere kapalı bilgisayarlı bi ameliyat oldum 15 gün kadar kolum askıda aslı kaldı daha sonra eğri kaynama oldu başka bir hastanede iki kere normal ameliyat oldum sonunda bu kadar ameliyat ve alçıda kalma sonucu kaslarm hareketsiz kaldı ve kemik büyümesi oldu sonuçta ben yıllardır kılumu tam açamıyorum ve kapatamıyorm çok kısıtlı bir hareket alanı var o zamanlar brşey yapılamayacağı söylendi bunca yılda ben bişyeler yapılabilecek durumda olduğunu düşünüyorm tıbbın enazından büyümem yavaşladı belki kemik büyümesine bir çare olur bu durumArtık bir çözüm istiyorm kendim eczacılık fakültesi 1 sınıf öğrencisiyim yardımcı olursanız çok sevinirm
ProfDr Vural KAVUNCU

2305 22:45:28

Sorununuz öncelikle ortopedi ile ilgili Düzeltme yönünde yeni bir girişim yarar sağlayıp sağlamayacağının yanıtını verebilirler Fizik tedavi ise eklem ve kaslarınız elverdiği ölçüde egzersizlerile dirseğiniz içinm en iyisini sağlamak için gereklidir
Prof Dr Vural Kavuncu

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com