Hayat Hediye Etti

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hayat Hediye Etti

Hayat Hediye Etti?[/b]
15022008

Kırklarelide yaşayan Burcu Özgür Tozluklu, böbrek hastası, iki yıllık eşi İlker Tozlukluya 14 Şubat Sevgililer Gününde tek böbreğini hediye etti Burcu Tozluklu, "Ona yeni bir hayat verdim Bir organımın onda olması aşkımızı daha da perçinler" derken, eşi İlker Tozluklu, "Ben de onun için gerekirse canımı veririm" dedi
Kırklarelide Türkiye Elektrik İletim AŞde (TEİAŞ) yüksek gerilim teknikeri olarak çalışan İlker Tozluklu (31) ile iki yıllık eşi Burcu Tozluklu, hobileri fotoğrafçılık sayesinde tanıştı Bir web sitesinde fotoğraf eleştirisi yazan çift, görüşmeye başlayınca birbirlerine aşık oldu İki yıl önce evlenen çift, bir yıl önce doğan bebeklerine ?Elif Kübra adını verdi İlker Tozluklu, mesaneden böbreğe reflü olması ve buna bağlı idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle 16 ay diyalize bağlı yaşadı Doktorlar, "İki böbreğin de iflas etti, nakil şart" deyince Burcu Tozluklu, eşinin çöken moralini kendi böbreğini bağışlayacağını söyleyerek, düzeltmeye çalıştı Nakil, İzmir Kent Hastanesinde 14 Şubat Sevgililer Gününde gerçekleşti Kent Hastanesi Organ Nakli Sorumlusu Opr Dr Serdar Kaçar, İlker Tozluklunun iki böbreğini alarak, yerine eşinin sağ böbreği taktı Her ikisi de sağlıklı olan çift, yeni bir hayata başlamanın mutluluğunu dile getirdi Burcu Tozluklu, "Ona yeni bir hayat verdim O benim diğer yarım Bir organımın onda olması aşkımızı daha da perçinler Onun sağlıklı görmek benim için herşeyden önemli Organ naklinin Sevgililer Gününe denk gelmesi tamamen tesadüf ama çok hoş oldu" derken, İlker Tozluklu, "Hakkını ödeyemem Ben de eşim için gerekirse canımı veririm Çünkü hayatın güzelliklerinin yanısıra zorluklarını da paylaşıyoruz Bu bağış çok anlamlı, Sevgililer Gününde olması daha da önemli" dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com