Soru:"Anevrizma Sonrasi İnme" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Anevrizma Sonrasi İnme"Soru:"anevrizma" 1718:39:32 -------------------------------------------------------------------------------- yılında beyin anevrizması 3,5-2,5 cm ameliyatı oldum ameliyat sonrası sol tarafta inme oluştu şu an için görevimin başında çalışıyorum ancak dudaklarımda ve dişlerimdeki uyuşma beni çok rahatsız ediyor bunun tedavisi varmı birde TRANSKRANİAL MANYETİK STIMULASYON anevrizma ameliyatı olan hastalarda kullanılırmı faydası varmı, internet sağlık sitelerinde inme ile ilgili ayaklarda %89 kolda ise %52 iyileşme olur deniliyor, kolda daha fazla iyleşme olmaz mı? birde kol için koordinasyon hareketlerini gösteren dokümanınız varmı, varsa bu sayfada bizlerin kullanımına sunabilirmisiniz saygılar ProfDr Vural KAVUNCU 2802:48:21 1 Uyusma yakinmalarinizin iyilesmesini zaman birakmak gerekiyor Ozel bir tedavisi yok2 Anevrizma amelyatlarindan sonra, ozellikle dedamarlara klips konulan hastalara manyetik alan uygulanmasi dogru degildir3 Inmeli hastalarda genelde kollardaki iyilesme daha gec olur Oranlar yaniltabilir Her hastanin durumu kendisine ozeldir4 Koordinasyon hareketleri ya da tum egzersizler icin su andaelektronik ortamda basili bir dokumanimiz yok Fizik tedavbi bolumlerine basvurursaniz orada size ehabilitasyon uygularlar5 Boyle onemli bir rahatsizlik gecirmekle birlikte yeniden calisiyor olmaniz cok onemli Kazandiginiz her fonksiyon size yeni kolayliklar saglayacaktir Durumunuza gore yardimci cihazlardan da yararlanabilirsinizProf Dr Vural Kavuncuwwwvuralkavuncucom Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|