Soru:" Varikosel Tedavisi Nedir?" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:" Varikosel Tedavisi Nedir?"merhaba hocam 1,5 hafta önce üroloji doktoruna göründüm bana sende varikosel var dedi şikayetim kasık ağrılaıydı renkli film çekildi ultrasondan baktılar ve bunun sonucunda her iki peristiküler venler geniş olup tortioze izlenmektedir (sağ 3mm, sol 4mm ) doktor amaliyat dedi nasıl olur ameliyatı ve 2 yıllık evliyim yaşım 28 çocuk sahibi olma şansım nasıldır bu arada özel kurumda öğretmen olduğumdan ancak 1 ay sonra bu ameliyatı yapabilirim bu ameliyat benim durumumda biri için nasıl geçer tekrar iş hayatıma ne zaman dönebilirim ameliyatı gözümde büyütüyorum galiba korktuğum kadar varmı sizden bilgi almak istedim şimdiden teşekürler UzmDr Mehmet KALKAN 1804 1727 varikosel ameliyattan başka tedavisi olmayan bir rahatsızlıktır bu nedenle ameliyat gerekli olup olmadığını doktorunuz muayene ve sperm tetkıkı netıcesınde kararlaştırır operasyon kasık bolgesınden kucuk bır kesı ıle olur amelıyat sonrası 8 saat hastanede kalmak yeterlıdır 1 hafta ıstırahatten sonra ısınıze donebılırsınız Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|