Selülit Hakkında Sık Sorulan Sorular

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Selülit Hakkında Sık Sorulan Sorular




Selülit Hakkında Sık Sorulan Sorular


1 Selülit nedir?Vücudun özellikle kalça, üst bacak kısımlarında derialtında oluşan yağ kümecikleridir Derinin alt tabakasındaki yağ dokusunun, bağ dokusu arasında sıkışması sonucunda deri yüzeyinin portakal kabuğu görüntüsü almasıdır Sanılanın aksine sadece şişman değil, zayıf bayanlarda da görülebilir 2 Selülit neden oluşur?Beslenme, genetik faktörler, hormonel özellikler, yada hareketsiz bir yaşam nedeniyle oluşabilir Hormonal sebepler arasında en önemlisi östrojen artışıdır Bu durumda yağ hücreleri arasında normalin üstünde su tutulmaya başlar Tek yönlü ve sağlıksız beslenme, özellikle fast-food”, ve hazır gıda, hayvansal yağlar, tuz, şeker, kola, kahve gibi yiyeceklerin ya da içeceklerin aşırı tüketimi selülite neden olabilir Sigara ve ***** kullanımı da önemli sebepler arasındadır 3 Selülit tedavisi nedir?Selülitleri azaltmak ya da önlemek için çeşitli masajlar, kremler, bol su içme önerilmiştir Bu tedbirlerle düzelmemesi halinde tedavi için liposakşın yapılabilir Kaynak: Prof Dr Kutlu Sevin

Ayva, Yerelması, Kahve, Portakal

Ameliyatsız burun estetiği!


Burun estetiğinde yeni ufuklar


Estetiğe en çok talep 20'li yaşlarda


Büyük memeye estetik için üç neden


Estetik için en uygun dönem



Botoks Hakkında Sık Sorulan Sorular, Dolgu Maddeleri Hakkında Sık Sorulan Sorular, Göğüs Büyütme Hakkında Sık Sorulan Sorular, Göğüs Küçültme Hakkında Sık Sorulan Sorular, Meme Göğüs Dikleştirme Hakkında Sık Sorulan Sorular, Karın Germe Hakkında Sık Sorulan Sorular, Yağ Alma - Liposakşın Hakkında Sık Sorulan Sorular, Cinsel Estetik Hakkında Sık Sorulan Sorular, Estetik Ameliyatlar Hakkında Sık Sorulan Sorular, Benler Hakkında Sık Sorulan Sorular, Migrene Estetik Cerrahiden Tedavi, Gözler Estetik Kuşatma Altında, Kötü Bir Burun Ameliyatı Nasıl Belli Olur?

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.