07-23-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yemeği Cemyapar Sofrayı Ben Kurarım
Nurgül Yeşilçay, evde eşi Cem Özer'in yemekleri yaptğını, kendisinin de sofra kurduğunu anlattı
Nurgül Yeşilçay, Berna Laçin'in atv'deki 'Mutluluğa Açılan Sofralar' programında Yemekleri Cem yapıyor ama artık bunu söylememden sıkıldı Başka özelliklerini de söylememi istiyor diye konuştuEşi yemekleri hazırlarken kendisinin de sofrayı kurmak, kaldırmak ve yemekleri yemek gibi katkılarda bulunduğunu esprili bir dille anlatan Nurgül Yeşilçay, ailecek aynı sofrada çok fazla biraraya gelemediklerini ifade ettiHep beraber olduğumuz zaman hep beraber kahvaltı yapmaya, hep beraber öğlen ve akşam yemeği yemeye dikkat ediyoruz ama onun dışında acıkan yiyor Öyle bir İngiliz metrosu durumumuz yok yani şeklinde konuşan Yeşilçay, meslekleri nedeniyle böyle bir düzen tutturamadıklarını söylediBAYRAMLARDA BİRARADA OLMAYA DİKKAT EDİYORUMÜnlü oyuncu, bazı önemli günleri ise beraber geçirmek konusunda dikkatli davranmaya çalıştığını belirterek Bayramları beraber geçirmek, çocuğa bayramlık almak, o bayramlığı gece yatağına koymak, o yeni ayakkabılarını giymek, bayramda ailecek birlikte olmak gibi şeylere çok dikkat ediyorum şeklinde konuştuNurgül Yeşilçay, yabancıların Noel'de birarada olmak ve birlikte büyük masalarda yemekler yemek gibi alışkanlıklarını çok kıskandığını söylediModern olmak uğruna bazı geleneklerin kaybedildiğine vurgu yapan Nurgül Yeşilçay, 'Aah eski günler' falan da demiyorum Öyle bir şey değil ama bayramda beraber olunması gerekiyorsa, hep beraber olunacak, yeni elbise giyilmesi gerekiyorsa yeni elbise giyinecek dediELBİSE ALIP BAYRAMA KADAR GİYDİRMİYORMUŞ!Oğlu Osman Nejat'ı da bu anlamda 'kanırttığını' söyleyen Yeşilçay, bir ay önceden bayramlık elbisesini aldığını ve giydirtmediğini, bu şekilde bayramda yeni giysi heyecanını yaşatmaya çalıştığını anlattıBu arada oğlunun pek yeni giysi meraklısı da olmadığını söyleyen Yeşilçay, O biraz eşofman manyağı Bana çekmiş galiba Rahatçı devamlı eşofman giymek istiyor diye konuştukaynak:televizyongazetesi
|
|
|