|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dişimde, oldu, siyahlaşma, sorularınızın, yanıtları |
![]() |
Dişimde Siyahlaşma Oldu (Sorularınızın Yanıtları) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dişimde Siyahlaşma Oldu (Sorularınızın Yanıtları)Dt Duygu Karaosmanoğlu ağız ve diş sağlığı ile ilgili sorularınızı yanıtlıyor ![]() Dt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ön alt dişimin dibinde çok az siyahlaşma oldu ama hiç ağrı sızı yok ne yapmam gerek ![]() ![]() Diş taşı olabilir ![]() ![]() Kaplamanın altındaki dişim çok ağrıyor ayrıca iltihap bir türlü geçmiyor antibiyotik almama rağmen ateş ve sıkıntıda yapıyor yüzüme kadar vuruyor ağrı ne yapmam lazım? Dişinize kanal tedavisi yapılmalı ![]() ![]() ![]() 6 yaşındaki kızımın süt dişlerinde çürükler var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Süt dişleri sallanmıyorsa ve diş arkadan geldi ise çapraşıklık olmaması için süt dişinin alınması gerekir ![]() ![]() ![]() ![]() Merhabalar, Benim inplant yapmak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bu konu hakkındaki kliniklere inrenet aracılığı ile ulaşabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Merhabalar benim sorunum sağ alt çenede gömük 20 lik diş var ama genel anesteziyle aldırmak istiyorum ![]() ![]() Genel anestezi istiyorsanız bu alanda hizmet veren klinikleri ve anestezistleri araştırmanız gerekir ![]() ![]() Diş etlerimde çekilme var diş taşımı da aldırıyorum ama çözümü olmadı ne yapmam gerek? Dişeti çekilmesi meydana geldikten sonra geri dönüşü yoktur ![]() ![]() ![]() Bugün dişimi çektirdim ve bir kaç dolgu yapılıyor 1 aydır ![]() ![]() Diş kökünün alınması gerekir ![]() ![]() ![]() Merhaba ![]() ![]() ![]() ![]() Kanal tedavili bir dişte sıcak veya soğuk ağrısı olmaması gerekir ![]() ![]() 17 yaşındayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hap tedavisi diye bir şey yok ![]() ![]() ![]() ![]() Üç sene önce yaptırdığım dolgulu dişimde ilk defa gece ağrısı yaptı ağrı kesici ile geçiştirdim sabah tekrar ağrıdı ne yapmalıyım? Teşekkürler ![]() Dişinize kanal tedavisi yapılması gerekiyor ![]() ![]() Ön iki dişin yanlardaki dişlerimin üzerine doğru ![]() ![]() Sizin için olan tedavi seçenekleri ortodontik tedavi veya laminate veneer tekniği olacaktır ![]() ![]() Ben Konya'dan Seda ![]() ![]() ![]() ![]() Böyle bir süre uyuşukluk durumu kesinlikle yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9 yaşında kızım şuanda bütün dişler çürük dolgusu var çürük dişleri çektirsek yenisi gelirmiş ![]() Sürekli dişleri çektirirseniz yenisi gelmez ![]() ![]() ![]() ![]() Merhaba, uzun süreden beri 20 lik dişim çıkmaya çalışıyor (1 aydan buyana) ne zaman çıkar tahminen? Bu konuda bir şey söylemek mümkün değil ![]() ![]() Alt çenemdeki 20lik yaş dişlerimin bir kısmı çıkmış durumda ve yarısının üzeri yumuşak etle kaplı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alt çenedeki 20 yaş dişinizi mutlaka aldırmanız gerekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Botuz yaşındayım ![]() ![]() ![]() Dişlerinizde bir çapraşıklık yoksa ve bu dişinizde herhangi çürük veya başka bir problem yoksa bir sorun yaratmaz ![]() ![]() ![]() Merhabalar ![]() ![]() Süt dişlerini aralıklı olması sürekli dişlerin de böyle olacağı anlamına gelmez ![]() ![]() ![]() İyi günler benim sorum şu dişte oluşan kistlerin ameliyatlarında lokal anestezimi yoksa genel anestezimi yapılır lütfen cevap ![]() Bu tür operasyonlar lokal anestezi altında yapılmaktadır ![]() Creadenta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Valikonağı Cad ![]() No 173 D11/1 Nişantaşı-Istanbul Tel: 0212-2912920-21-22 www ![]() ![]() info@creadanta ![]() Kaynak: Ekolay |
![]() |
![]() |
![]() |
Dişimde Siyahlaşma Oldu (Sorularınızın Yanıtları) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dişimde Siyahlaşma Oldu (Sorularınızın Yanıtları)Merhaba iyi çalışmalar ![]() Benim aslında ertelediğim bir konu idi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun için bir tedavi var mı ? Lazer tedavisi ile yok edebilir miyiz ? İletişim için 0 507 428 03 50 |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|