![]() |
Yıllardır Olmayan Sevdiğine... |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Yıllardır Olmayan Sevdiğine...![]() ![]() ![]() ![]() - Gitme… Ne olur, son kez söylüyorum… Gitme… - …………… - Sus, bir şey söyleme… Sessizliğinle konuşmak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() - …………… - Peki, son 5 dakika… Bir sigaranın ömrüne adanan bu zamanda çok konuşmayacağım ![]() ![]() ![]() - …………… - Bundan yıllar önce, yine bir haziran ayında, bir yıldız kaydı bilir misin? Gökyüzünden kalbime, ve oradan bir daha hiç bulamadığım bir yere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - …………… - Sen kelebekleri sever miydin? Ömürleri saatlere sınırlı kelebekleri… Ve kardeleni ![]() ![]() - …………… - Ne yazık… Peki hiç düşünmedin mi? - …………… - Hayatımın geri kalanına bir kelebek kadar acıyla baktığımı, ve yokluğunun soğuğunu delecek gücü kendimde bulamadığımı… Dedin ya, düşünmemişsin… Sen, ne düşünürsün ki zaten ![]() ![]() - …………… - Bu ev! Bu halı, bu, bu her şey ![]() ![]() - - Yakında sabah olacak ![]() ![]() ![]() ![]() - …………… - Git, git, git… Defol Git! Anlıyor musun? Bir daha olma hayatımda, yolda, yolda bile karşıma çıkma ![]() ![]() ![]() ![]() - …………… - Ne dedin? Anlamadım? Emin ol, emin ol her zamankinden daha iyi olacağım ![]() - …………… - Tamam ![]() ![]() ![]() - …………… - Kapıyı kapatmayı unutma ![]() ![]() - …………… - Ben de seni… Unutmayacağım… (Uykuya dalar ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|