![]() |
Yorgun bir şekilde bayram kartı hazırlama |
![]() |
![]() |
#1 |
brave83
|
Yorgun bir şekilde bayram kartı hazırlamaSene 1965, bir genel müdürlükte özel kalem müdürü yardımcısıyım ![]() Bayrama 10 gün var ![]() ![]() ![]() Genel müdür bey çağırttılar ; tebrik kartları hazır mı ?? - Hangi kartlar efendim? - Aman evladım, Şükrü Bey sana söylemedi mi? Bayram geldi tebrik kartları şimdiye kadar hazır olmalıydı tüh tüh çabuk hemen hazırlayıverin ![]() - emredersiniz efendim ![]() ![]() ![]() - Genel müdür Bey bütün kartları çini mürekkebiyle ve en güzel yazımla yazmamı istediler ![]() ![]() ![]() ![]() - 2000 tanesini "alt"takilere yazacaktım ; " Bayramını kutlar gözlerinden öperim ![]() ![]() - 1000 tanesi de "üst makamdakiler" e olacaktı: "sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederim" ![]() Sabaha adar 3000 kart yazacağım düşünebiliyor musunuz? Kolları sıvadım: "Bayramını kutlar gözlerinden öperim ![]() 1, 5, 10, 18, 28, 58, 108, 188, 558, ![]() ![]() ![]() -Yazıyorum, yazıyorum bitmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() - ikibuçuk paket Samsun'u bu arada bitirmişim ![]() ki, ekmek parası olmasa bırakıp kaçacam ![]() ![]() geldiğinde şafak söküyordu ![]() ![]() ![]() - 1, 5, 9, 19, 39, 109, ![]() ![]() ![]() -"Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken sihhatli ve başarılı günler niyaz ederim" ![]() -Boyuna yazıyorum göz kapaklarım iyice ağırlaştı takoz koysam gene de kapacak ![]() 209, 529, 689, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tutamaz oldum ![]() ![]() - "Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederim ![]() -"Niyaz ederim başarılı günler sizinle eşinizin bayramını kutlarken - Kutlarken eşinizin bayramını saygıyla, sihhatli günler diler Niyazi ile beraber ederim ![]() - Niyazi ile birlikte sizin ve eşinizin bayramını kutlarken ayrıca sihhatle ederim ![]() -"Önce bayramınızı eder sonra eşinizle Niyazi'ye başarılı günler dilerim ![]() - "Sizinde eşinizin de Niyazi'nin de bayramını saygıyla eder, sihhat dilerim ![]() - "Sıhhatli eşinizin bayramını saygıyla kutlarken Niyazi'ye başarılar diler aynı zamanda ederim ![]() - "Bayramınıza etmeden önce eşinizi saygıyla kutlar, Niyazi'nin gözlerinden öperim ![]() - "Sizinde eşinizin de Niyazi'nin de bayramını da, tatilini de, gelmişini de, geçmişini de ![]() ![]() ![]() Sabah tam mesai saatinde gözlerim kan çanağı kartları yetiştirdim ![]() Genel Müdür bir ikisine şöyle bir baktı ![]() Aferin dedi ![]() ![]() ![]() HEMEN POSTALADIK ![]() ![]() ![]() ![]() 3 gün sonra bizim Genel Müdürü ondan sonrada bendenizi postaladılar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Barakuda
|
![]() Sizinde eşinizin de Niyazi'nin de bayramını da, tatilini de, gelmişini de, geçmişini de ![]() ![]() ![]() güzelmiş kardeşş emeğine sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
brave83
|
![]() -"Önce bayramınızı eder sonra eşinizle Niyazi'ye başarılı günler dilerim ![]() :) :) :) :) |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|