![]() |
Seni Seviyorum Msjları:) |
![]() |
![]() |
#1 |
kara_gozlu
|
![]() Seni Seviyorum Msjları:)"Seni Seviyorum" : Teoride mi? Pratikte mi? ![]() "Seni Seviyorum" : Havalardandır, Banada Oluyor Bazen ![]() ![]() "Seni Seviyorum" : Neden? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün? ![]() "Seni Seviyorum" : Çok Hoş ![]() ![]() ![]() ![]() "Seni Seviyorum" : Üzülme, Zamanla Geçer ![]() ![]() "Seni Seviyorum" : Hadi ya Çok ilginç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Seni Seviyorum" : Olur, Sarayım mı Burada mı Seveceksin? ![]() "Seni Seviyorum" : Yeni Parola Bu mu, Ben Ne Diyecem Peki? ![]() "Seni Seviyorum" : Güzel ![]() ![]() ![]() ![]() "Seni Seviyorum" : Allah Razı Olsun ![]() ![]() "Seni Seviyorum" : İyide Bunun Sosyal Güvencesi, Sigortası Falan Var mı? ![]() "Seni Seviyorum" : Yemin et ![]() ![]() "Seni Seviyorum" : Ömrünü, Enerjini Daha Faydalı işler için Harcasana Canım ![]() ![]() "Seni Seviyorum" : Elinden Başka Bir Halt Gelmez ki Zaten ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
stubborn
|
![]() "Seni Seviyorum" : Havalardandır, Banada Oluyor Bazen ![]() ![]() bu güzeldi teşekkürlerr |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|