Sevgiyle Varım |
07-22-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevgiyle VarımVarlığımın derinliğinde bir sevgi kuyusu var Bu sevginin açığa çıkmasına izin veriyorum Bu sevgi yüreğimi,bedenimi,bilincimi,öz varlığımı dolduruyor Etrafımda her yöne ışıl ışıl yayılıyor ve çoğalarak bana geri dönüyor Sevgiyi kullanıp verdikçe daha çok vermek istiyorum Kaynak sonsuz Sevgiyi verdikçe kendimi iyi hissediyorum Çünkü sevgi içimdeki sevinç duygusunun bir ifadesi Kendimi seviyorum Bu yüzden bedenime bakıyorum Onu sağlıklı besinlerle besliyor,temiz tutuyor ve temiz giysilerle donatıyorum Bedenimde bana sağlıkla,canlılıkla,dolu enerji ile karşılık veriyor Kendimi seviyorum Bu yüzden kendime ihtiyaç ve zevklerime hitap eden rahat bir ev ortamı sağlıyorum Odalarını sevgi titreşimleriyle dolduruyorum Böylece ben dahil eve giren herkes bu sevgiyle beslendiğini hissediyor Dünyama sadece sevecen insanları çekiyorum Çünkü onların benim bir aynam olduklarını biliyorum Kendimi seviyorum Bu yüzden geçmişi ve geçmişte yaşadıklarımı affediyor tümüyle özgür bırakıyorum ve özgürüm Kendimi seviyorum Bu yüzden her anı iyi ve dolu yaşıyorum geleceğim parlak,haz,mutlulukve güven dolu olduğunu bilerek her anımı seviyorum |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|