Düşünce Gücü İle Tedavi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Düşünce Gücü İle TedaviSORUN - OLASI NEDEN - YENİ DÜŞÜNCE MODELİ ACI Suçluluk duygusu ![]() -Geçmişe sevgiyle bakıyorum Onları da kendimi de özgür bırakıyorum Huzur içindeyim![]() ADETLE İLGİLİ RAHATSIZLIKLAR Kadınlığını reddetme Suçluluk, korku Üreme organlarının günahkar ya da kirli olduklarına inanma![]() -Bir kadın olarak tüm gücümü kabul ediyorum tüm bedensel süreçlerimi doğal kabul ediyorum Kendimi seviyor ve onaylıyorum![]() *Adet görememe Kadın olmayı istememe ve kendinden hoşlanmama -Kendimden hoşnutum, kadınlık bana sevinç veriyor Ben her zaman mükemmel biçimde akan hayatın güzel bir ifadesiyim![]() *Adet öncesi sendrom Karışıklığın hakim olmasına izin verme Gücünü dış etkilere teslim etme Kadınlık süreçlerini reddetme![]() -Şimdi zihnimin ve hayatımın sorumluluğunu kabul ediyorum Ben güçlü ve dinamik birkadınım Bedenimin her parçası kusursuz çalışıyor,kendimi seviyorum![]() *Ağrılı Adet görme Kendine kızma Kendi bedeninden ya da kadınlıktan nefret etme-Bedenimi seviyorum Kendimi seviyorum Tüm devrelerimi seviyorum Herşey yolunda![]() AKCİĞER RAHATSIZLIĞI Depresyon Keder Hayatı içine almaktan korkma Doya doya yaşamayı kendine layık görmeme![]() -Hayatın bütünlüğünü içime alma kapasitesine sahibim Hayatı sevgiyle dopdolu yaşıyorum![]() ALLERJİLER Kime karşı allerjiniz var? Kendi gücünü inkar etme ![]() -Dünya güvenli Emin ellerdeyim Hayatla barış halindeyim![]() ANEMi "Evet-Ama" tutumu Sevinçten yoksunluk Hayattan korkma Kendini yetersiz bulma Kendi adına çekinmeden konuşamayacağı ve ihtiyaçlarını talep edemeyeceği konusunda güçlü bir inanç![]() -Hayatımın her alanında sevinç duymam iyi ve güvenli bir şey Hayatı seviyorum İhtiyaçlarımın karşılanması benim doğuştan sahip olduğum bir haktır İsteklerimi sevgiyle ve rahatça talep ediyorum![]() ASTIM Boğucu sevgi Kendi bireyselliğini ve bağımsızlığını hissedememe Kendini bastırılmış ve boğulmuş hissetme Bastırılmış ağlama![]() -Artık kendi hayatımın sorumluluğunu üstlenebilirim Özgürlüğü seçiyorum![]() AŞIRI KİLO Hayattan korkma İncinme, aşağılanma, eleştri ve cinsellikten korunma ihtiyacı Duygulardan kaçma Güvensizlik, kendini reddetme Doyum arama![]() -Duygularımla barış halindeyim Olduğum yerde güvenlik içindeyim Kendi güvenliğimi kendim yaratıyorum Kendimi seviyor ve onaylıyorum![]() ATEŞ Aşırı öfke -Ben sevgi ve barışın sukunet dolu ifadesiyim BADEMCİK İLTİHABI Korku Bastırılmış duygular Boğulmuş yaratıcılık,yapmak istediklerini yapamama![]() -Yaşam benim hayrıma akıyor Tüm fikirlerimi rahatlıkla ifade ediyorum Huzur içindeyim![]() BAĞIMLILIKLAR Kendinden kaçış Korku Kendini nasıl seveceğini bilememe -Ne kadar harika olduğumu şimdi keşfediyorum ![]() Kendimi sevmeyi ve zevk almayı seçiyorum ![]() BAĞIRSAK RAHATSIZLIKLARI Eskiyi, artık ihtiyaç duyulmayanı bırakmaktan korkma -Eskiyi rahatça ve kolaylıkla bırakıyorum Yapmak istediğim her şey için yeterli vaktim var![]() BASURLAR Zamanında yetiştirememe korkusu Geçmişe duyulan öfke Bırakmaktan ve kendini hayatın akışına bırakmaktan korkma Kendini yük altında hissetme-İçinde sevgi olmayan herşeyi bırakıyorum yapmak istediğim herşey için yeterli vaktim var![]() BAŞ AĞRILARI Kendini eleştirme Korku![]() -Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum Evren güvenli, güvendeyim![]() BAŞ DÖNMESİ Kararsızlık, dağınık düşünme Dikkatle bekıp görmeyi reddetme-Tam anlamıyla merkezimdeyim ve huzur içindeyim Yaşamayı ve neşeli olmayı seçiyorum![]() BOYUN RAHATSIZLIKLARI *omurga sorunları bir meselenin diğer bakış açılarını görmeyi reddetme İnatçılık, eğilmezlik![]() -Meselelerin her yönünü esneklik ve kolaylıkla görebiliyorum Güven içindeyim![]() *Tutulma Kararından dönmez, boyun eğmez bir inatçılık ![]() -Başka bakış açılarını görmek yararlı, bu bakış açılarını görmede kendimi serbest bırakıyorum BRONŞİT Huzursuz aile ortamı Tartışmalar, bağrışmalar ya da sessiz sürtüşmeler![]() -İçimde ve çevremde uyum ilan ediyorum Herşey yolunda![]() BURUN RAHATSIZLIKLARI *Akması Yardım isteme İçsel feryat, ağlama-Beni mutlu kılan yollarla kendimi seviyor ve rahatlıyorum ![]() *Kanaması Tanınma, kabul edilme ihtiyacı duyma Umursanıp önemsendiğini hissetme Sevgi isteme![]() -Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum Kendi değerimi biliyor ve kabul ediyorum Ben harikayım![]() *Tıkanması Kendi değerini tanıyıp kabullenmeme ![]() -Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum ![]() CİNSEL SOĞUKLUK Korku Zevk yadsıma Cinsel ilişkinin kötü bir şey olduğuna inanma Duyarsız eş Babadan korkma![]() -Kendi bedenimden zevk almak iyi ve güvenli bir şey Kadın olmak çok güzel![]() DEPRESYON Sahip olma hakkına sahip olmadığını hissetmekten kaynaklanan kızgınlık Umutsuzluk![]() -Artık diğer insanların korkularının ve sınırlamalarının ötesine geçiyorum Kendi hayatımı yaşıyorum![]() EGZAMA Soluk kesici kin Zihinsel patlamalar-Uyum ve barış, sevgi ve mutluluk beni Kuşatıyor Evren güvenli, güvendeyim![]() GASTRİT Süregelen rahatsızlık Kaygılar Endişeler![]() -Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum Evren güvenli, güvendeyim![]() GAZ SANCILARI Sıkı tutma Korku Sindirilmiş fikirler![]() -Gevşiyor ve hayatın içimden rahatça akmasına izin veriyorum ![]() GÖZ RAHATSIZLIKLARI *Astigmatizm "Ben" sorunu Kendi benliğiyle karşılaşmaktan korkma![]() -Artık kendi güzelliğimi ve görkemimi görmeye hazırım ![]() *Glokom Katı bir bağışlamazlık Çoktan beri süren incinmeler![]() -Sevgi ve şefkatle bakıyorum baskısı Bunlara boğulmuş olma![]() *Hipermetrop Şimdiden, yaşanan andan korkma ![]() -Evren güvenli, güvendeyim ![]() *Katarakt Geleceğe neşe ve umutla bakamama ![]() -Hayat sonsuz mutluluk içeriyor Her yeni anı yaşamak istiyorum![]() *Keratit Aşırı öfke Birisine vurma isteği![]() -İçimden akan sevginin gördüğüm herşeyi iyileştirmesine izin veriyorum Barışı seçiyorum![]() Herşey yolunda ![]() *Miyop Gelecekten korkma, önünde olana güvenmeme ![]() -Tanrısal rehberliği kabul ediyorum Yaşam sürecine güveniyorum Emin ellerdeyim![]() *Şaşılık Dışarıda olanları görmek istememe Ayrı amaçlar içinde olma![]() -Görmem iyi ve güvenli bir şey Huzurluyum![]() GRIP Kitle olumsuzluğunu ve inançlarını benimsememe Korku İstatistiklere inanma![]() -Ben grup inançlarının ötesindeyim Tüm tıkanıklıktan ve etkilerden kurtuldum![]() HAZIMSIZLIK Korku, endişe, dehşet hissetme Sızlanma homurdanma-Tüm yeni deneyimler sakinlikle kabul ediyor ve özümsüyorum ![]() HEPATİT Değişikliğe direnme Korku, öfke, nefret Karaciğer öfke ve gazabın yeridir![]() -Zihnim arınmış ve özgür Geçmişi sevgiyle bırakıyorum ve yeniliklere sevgiyle kucak açıyorumİDRAR YOLU İLTİHABI Öfke, kızgınlık, suçlama ![]() -Hayatımda sadece sevindirici deneyimler yaratıyorum Kendimi seviyor ve onaylıyorum![]() İSHAL Korku, reddetme, kaçış ![]() -Benim bedenim kusursuz işliyor Hayatla barış halindeyim![]() KABIZLIK Eski fikirlerden vazgeçmeyi reddetme Geçmişe saklanıp kalma Cimrilik![]() -Geçmişi bırakıyor, yeni ve gerekli olanı kabul ediyorum Hayatın içimden akmasınıkabul ediyorum ![]() KALP RAHATSIZLIKLARI Uzun süreden beri yaşanılan duygusal sorunlar Sevinçten yoksunluk Kalbin katılaşması Fazla çabalama Aşırı duygusal ve zihinsel gerilim altında olduğuna inanma![]() -Sevinç Sevinç Sevinç Sevincin zihnimden bedenimden ve hayatımdan akmasınasevgiyle izin veriyorum ![]() KANSER Derin bir biçimde incinme, yaralanma Uzun zamandır süren kızgınlık İnsanı için için yiyen derin bir üzüntü veya sır Nefret etme![]() -Geçmişte yaşananlar sevgiyle bağışlıyor ve özgür bırakıyorum Dünyamı sevinçle doldurmayı seçiyorum Kendimi seviyor ve onaylıyorum![]() KEKELEME Güvensizlik Kendini ifade eksikliği Ağlamasına izin verilmemiş olması![]() -Düşüncelerimi açıklıkla ve rahatlıkla açıklamakta özgürüm Kendime güveniyorum Kendimi vebaşkalarını seviyorum ![]() KILLANMA Üstü örtülü öfke Derin korku Suçlama arzusu Suçlanma korkusu Kendi bedenine değer vermeme![]() -Ben kendimin sevgi dolu evebeyniyim Seviliyor ve onaylıyorum Emin ellerdeyim Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum![]() KISIRLIK Korku ve yaşam sürecine güvenmeme Analık-babalık deneyimine ihtiyaç duymama![]() -Yaşam sürecine güveniyorum Ben daima doğru yerde ve zamanda, doğru şeyleryapıyorum Kendimi seviyor ve onaylıyorum![]() KOLESTROL Mutluluğu kabullenmekten korkma ve kaçma ![]() -Hayatı sevmeyi seçiyorum Mutluluk kanallarım sonuna kadar açık, neşeyi kabul ediyorum![]() MEME RAHATSIZLIKLARI Aşırı annelik etme Aşırı koruma Zorbaca bir tutuma varan aşırı müdahale Kendine bakmayı reddedip, herkesi kendi önüne geçirme![]() -Ben önemliyiyim ve değerliyim Artık kendime sevgiyle ve keyifle özen gösteriyorum Başkalarına kendileri olma özgürlüğünü tanıyorum Hepimiz güvendeyiz![]() MİGREN Kusursuz olma isteğiyle kişinin kendi üzerine baskı yapması Bastırılmış öfke Hayatın akışına güvenmeme Cinsel korkular![]() -Kendimi hayatın akışına bırakıyorum ve evrenin tüm ihtiyaçlarımı en güzel biçimde karşılayacağına inanıyorum Yaşamak güzel![]() NEZLE Aynı anda pek çok şeyin olup bitmesi Zihinsel karmaşa, düzensizlik Küçük incinmeler Her kış nezle olurum düşüncesi![]() -Zihmimin gevşeyip rahatlamasına izin veriyorum İçimde ve çevremde berraklık ve uyum var![]() Her şey yolunda ![]() OSTEPOROZ Hayatta artık hiçbir desteğinin kalmadığına inanma ![]() -Ben kendime yeterim ve kendi hayatımın desteğiyim Hayat beni sevgi dolu yollarıyla destekliyor Her şey yolunda![]() ÖKSÜRÜK Dünyaya bağırma isteği "Beni görün ve dinleyin "-Ben önemseniyor ve takdir ediliyorum Ben kendime yeterliyim![]() AĞIZ KOKUSU Öfke ve intikam düşünceleri Yoz eğilimler, dedikoduculuk Kötü düşünceler![]() -Sevgi dolu nazik ve dostça konuşuyorum Geçmişi sevgiyle bırakıyor ve sadece sevgiifadelerini hayatıma alıyorum ![]() SELÜLİT Biriktirilmiş öfke ve kendini cezalandırma ![]() -Kendimi ve başkalarını seviyor ve onaylıyorum Affediyorum Hayatı sevmek ve tadına varmakiçin özgürüm ![]() SIRT RAHATSIZLIKLARI *Alt Bölüm Para konusunda korku Mali destekten yoksunluk İşini sevmeme![]() -Yaşam sürecine güveniyorum Evren benim gereksinim duyduğum herşeyi sağlayacaktır![]() Evren güvenli, ben güvendeyim ![]() *Orta Bölüm Suçluluk duygusu ardındaki tüm ıvır zıvıra saplanıp kalma ![]() -Geçmişi sevgiyle geride bırakıyorum Geleceğime sevgiyle ve güvenle bakıyorum Kendimi affediyorum![]() *Üst Bölüm Duygusal destekten yoksunluk Sevilmediğini hissetme Bu yüzden kendi sevgisini de gösterememe Hayat sorumluluğunun ağır gelmesi![]() -Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum Evren beni seviyor ve destekliyor![]() SİNÜZİT Yakın bir kişiye sinirlenme ![]() -Huzur ve uyumun beni Kuşattığını ve her şeyin yolunda olduğunu ilan ediyorum ![]() ŞEKER HASTALIĞI "Keşke öyle olsaydı" düşüncesinden kaynaklanan özlem İdareyi hep elinde tutma isteği Derin keder Hayatın anlamını yitirmesi inatla afetmeme![]() -Bu an sevinçle dolu "Keşke" diye bir şey yok Tüm deneyimlerim benim gelişimim için Yaşamdan tat almayı seçiyorum![]() TANSİYON RAHATSIZLIKLARI * Yüksek Uzun süreden beri gelen çözülmemiş duygusal sorun ![]() -Geçmişi sevgiyle geride bırakıyorum Huzur içindeyim![]() *Düşük Çocuklukta yaşanan sevgi eksikliği "Ne anlamı varki, nasıl olsa bir işe yaramıyacak düşüncesi![]() -Ben kendimi seviyor ve onaylıyorum Yaşantımı sevinç kaynağına dönüştürmeye karar verdim![]() TIRNAK YEME Düş kırıklığı ve kendini içten yiyip durma ![]() -Kendi hayatımın sahibiyim ve hayatımı sevinçle yönetiyorum ![]() UÇUKLAR Öfkeli sözleri kendi içinde kurma, içinde kavga etme ve bu duyguşarı ifade etmekten korma ![]() -Ben yalnızca huzur verici deneyimler yaşıyorum ve kendimi seviyorum Her şey yolunda![]() UYKUSUZLUK Korku Yeterli olamama duygusu Suçluluk![]() -Yaşadıklarımı sevgiyle bırakıyor ve huzur dolu bir uykuya dalıyorum ![]() ÜLSER Korku Yeterli olamama duygusu Suçluluk![]() -Kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum Huzurluyum Sakinim ve her şey yolunda![]() VARİS İşini ya da bulunduğu yeri sevmeme Hevesin kırılması Taşıyabileceğinden daha fazla yük altında olduğunu düşünme![]() -Hayatı ve yaptığım işi seviyorum Elimdekiler için şükrediyorum Herşeyi sevmeyi seçiyorum![]() YORGUNLUK Can sıkıntısı, yaptığı işi sevmeme ![]() -Hayat bana coşku veriyor, istek ve enerji doluyum ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|