![]() |
Hayatı Anlamak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayatı AnlamakHayatim da ilk önce SEVMEYİ öğrendim,çünkü sevdikçe kendimi hissettiğimi öğrendim ![]() ![]() ![]() Bir gün geçmişime baktım da PİŞMANLIĞIMDAN üzülmediğimi gördüm,bunları ben yaşadım çünkü… ![]() Birisini HATIRLAMANIN aslında ufak bir telefon görüşmes ![]() ![]() ![]() Aslında BANA DEĞER VEREN İNSANLARIN çok yakınımda fakat gözlerimin hep uzaklarda olduğunu anladım ![]() ![]() Birisini kırdıktan sonra ÖZÜR DİLEMENİN aslında beni ben yaptığını anladım ![]() SEN BENİM İÇİN ÖNEMLİSİN kelimesinin verilecek en büyük hediye olduğunu buldum ![]() Bir yerden sonra KELİMELERİN mana ifade etmediğini biliyorum ![]() Sahilde yürür ve düşünürken birinin de beni DÜŞÜNDÜĞÜ duygusu beni sevindiriyor ![]() MUTLU OLMANIN aslında bir kedinin güzel bir anini yakalamak kadar basit olduğunu anladım ![]() KAÇIRDIĞIM FIRSATLARIN aslında bana yeni fırsatlar yarattığını gördüm ![]() Yıldızların benim için parladığını görmeyen gözlerim,gün geldi HAYATIMDAN YILDIZLARIN gömüldüğü maziyi unutması gerektiğini anladım! GÖZLERİN kelimelerden daha önemli olduğunu ve yalan söylemediklerini biliyorum ![]() Hayatımda YANIMDA GÖRMEK istediklerimi yanımda göreceğim çünkü onların bana değer verdiklerini biliyorum ![]() TELEFONUN 160 karakterine üzüntünün,mutluluğun,yıkıntının sığdığını gördüm ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|