![]() |
Arapça Yazabilen |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arapça YazabilenSelamu Aleykum öncelikle ramazan bayramımız ümmeti muhamed s ![]() ![]() ![]() ![]() Sizden istirhamım alttaki duanın arapça yazılmasıdır ![]() --------------- ALLAHUEKBER Bismillahi estevdiuke ve eüzühü bilvahidi min şerri külli hasidin ve kaimin ve kaidin anis sebili hamilün alel fesaidi cahidün ve külli halkın fasidin min nafizin ve akıdin ve külli cinnin maridin yehüzü bil mirasidi fi turukul mevaridi la yedurrünehü ve'le yet'unehü fi yakazatin vela menamin ve ta'nin ve la makamin yedullahi fevka eydihim ve hicaabullahi düne aadetihim ![]() meali: Bir olan ALLAH a sığınırım yalnız ondan yardım dilerim ![]() kötülüğünden hatta ayakta olanın oturanın fenalıklarından bile ALLAH a sığınırım ![]() her yoldan geçenin fesada kalkanın fesatçı yaratıkların her türlü kötülüklerinden koruman için sana sana ısmarlıyorum ![]() sana ısmarlıyorum ![]() halde olsun nerde olursa olsun kimsenin zararı dokunamaz ona ![]() onlardan çok daha üstündür ![]() ![]() -------------------- Hediyesi ALLAH RAZI olsundur ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|