![]() |
Yeni Üyeler Nasıl Karşılanır_??? |
![]() |
![]() |
#1 |
tatia27
|
![]() Yeni Üyeler Nasıl Karşılanır_???Yeni Üye : Selam ben foruma yeni üye oldum ![]() Dolantin: Şu an çok meşgulüm hoş geldin bile diyemiyeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni Üye : Hıı Dolantin : Bizim bir üyelerimiz var ki sürekli sitede yenilik de yenilik diye tutturdular ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni Üye : (İyi ki vakti yokmuş haaaaa) Yeni Üye : Canım çok sıkılıyo, bana arkadaşlık yapar mısın? 4eva: Niye sen kaşarsın biz de ekmek, kaşarlı tost üretimi mi yapcaz ![]() ![]() Yeni Üye : Selam ben foruma yeni üye oldum ![]() RamSeS Biliyormusun benim bi sefgilim far adı kronik biz eflenecez yakında ![]() Yeni Üye : Hımm Haberci: Evet evet benim de var biz de evlenecez biliomusuuuun Yeni Üye:Teker teker gelin bi yaa ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni Üye : Selam ben foruma yeni üye oldum ![]() b-b-k :Hoşgeldinnnnnn ben mod ![]() ![]() ![]() b-b-k :çattttt ![]() ![]() ![]() Yeni üye : ahhhh noluyo yawww ne dedim ben şimdi tanışalım dedim yawww ![]() ![]() ![]() b-b-k :hadi lem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() geyik işte Yeni Üye : Selam ben foruma yeni üye oldum eXecut: Bak kardeşim büyük harf falan kullanamazsın ![]() Yeni Üye : hönk!!! eXecut : Al şu linki de forum kurallarını bir oku ![]() ![]() Yeni Üye : Noluyo yaaaaaa ![]() ![]() eXecut :Sissht noluyo falan deme bana ![]() ![]() Yeni Üye : Ufuk bey ne olur benim de yöneticim ol bi an önce n'olurrrr ![]() AkTSa : İyi de güzelim bu işten benim çıkarım n'olcak Yeni Üye: Imm şey hiç bi çıkarınız olmucak ![]() ![]() ![]() ![]() AkTSa : vay anasını rahatsız kaynıyo buralarda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni Üye:Selamsss ben geldimmmm ![]() ![]() ![]() funq :Hoşgeldin ![]() ![]() Yeni Üye:Nası yani ![]() ![]() funq E tabi buraya bedava girilmiyo ![]() ![]() ![]() Yeni Üye:Sellllaaamm ben geldimm Jonah,:Hoşgeldin ![]() ![]() Yeni Üye:Vayy abi avatar möthişmiş yani Jonah,Olm sen önce oscarıma bak da öyle konuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni Üye:Hıı oldu bakarım bi ara Yeni Üye : selamm oooo bu bölümdede süper hatunlar varmışşşş SCREAM :girme içeriii efesyus :bakma lem karılara ![]() ![]() Deli_Mavionlar benimmm PhotoRapher : hayır benim ![]() ![]() ![]() funq :ula size bi funkfu yaparsam görürsünüz daaallın lannn AzRaiL :avatara bakın ben babayım siz babaları alırsınız karılar benim loooooo ![]() ![]() ![]() ---çat pat küüttt ![]() ![]() ![]() Yeni Üye : hemen kaçmam lazım manyak bunlar manyakkkk ![]() ![]() ![]() Yeni Üye: Yahu bu sitedeki herkes niye böle cvplar veriyo ki akıllı adam yokmu burada )
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|