![]() |
Türklere sorulan salak sorular |
![]() |
![]() |
#1 |
rebellious23
|
Türklere sorulan salak sorular* ![]() - dolu var, niye ki? - o zaman niye hep duvarlara işiyorsunuz ![]() - yok canım bunu da nereden çıkardın ![]() - e iyi de bütün duvarlara buraya işeme yazmışsınız ![]() * ![]() - ya evet ![]() * ![]() ![]() -sizin ülkenizde herkes fes mi giyer? -kimse giymez -herkes türbanlı mıdır? -hayır -arapça mı konuşursunuz? -hayır! -arap mısınız? -geber! * ![]() -selam, oynayalim mi? -olurrrr ![]() -isim -cednalucifer -yas - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -nerelisin -türküm -haaaa ![]() -yok ben cennetten baglaniyorum -müslümansin dimi? tepeden tirnaga siyah giyiniyorsunuz dimi siz -bir dinsizim, iki tepeden tirmaga siyah giymeyiz biz ![]() ![]() -evli misin -evet ama merak etme ip ni bulup seni öldürmeye gelmez -?!?!??!, hah ii o zaman ![]() ![]() ![]() 2 ![]() -siz simdi masanin uzerine cikip tabak mi kiracaksiniz? -yoo ![]() ![]() ![]() -bize kucukken turkler masanin uzerine cikar oynar yemeklerin ustune basar sonrada o yemekleri yerler dedilerde ![]() ![]() ![]() -kesinlikle hayir ![]() ![]() oha lan sicti batirdi herif ha ![]() ![]() * ![]() - bikini giymen yasak diye mi denize girmiyorsun bizle? - hayir kardesim 15 derecelik havada denize girip zaturree olmamak icin ![]() * ![]() ![]() - ne diyor bu eleman simdi? - arapca soyluyor, anlamiyorum ![]() - e siz de arapca konusmuyor musunuz zaten? - yok, biz turkce konusuyoruz ![]() - himm, arada pek fark yok ama degil mi? - yok, ikisi de diyaloglar vasitasi ile ve agiz yolu ile konusuluyor ![]() - himm ![]() - peki sen koyuncopluyonmu? - hö? - zzzztt ![]() ![]() ![]() ![]() * ![]() - siz roma'da bikiniyle mi geziyorsunuz sokaklarda? - e ama istanbul turistik bir şehir değil mi? hem de deniz kenarinda? - peki ![]() ![]() - sen neden basortusu kullanmiyorsun? - oyle bi mecburiyet yok ki? - sana kotu davraniyorlar mı peki? - doorusunu soylemek gerekirse ilk gençlik yıllarim cok acikli gecti ![]() ![]() ![]() - biz tatil koyunun disina ciksak bize bi sey olur mu? - ne gibi? - saldirirlar mi? - kim? - eheue ne bileyim turkler ![]() ![]() - niye saldirsinlar kardesim alala? - cocugumuzu falan kacirmazlar dimi - ![]() ![]() ![]() - emin misiniz? - yau siz burayi ne saniyorsunuz? - ne bileyim, midnight express falan ![]() ![]() ![]() - peki, siz koyde kalin o zaman daha surer gider bu, anlatmakla bitmez ![]() ![]() ![]() * ![]() sedriss: sizde de uc top bilardo yok naber? * ![]() (uluslararasi konteyner tasimaciligi yapan dev bir firmanin leasing muduru tarafindan gectigimiz yil sorulmustur) * ![]() ben: hı? dogru, bizde noel yok brezilyali: peki 25 aralıkta ne yapıyorsunuz? ben: hiiiiç, normal is günü brezilyali: yapma ya ![]() ![]() ![]() * ![]() -hayir!!neden? -haa oyuzden mi kactin lodraya! -kacmadim yaa oyle kendim geldim! -nasil yani? -nee!ne diyorsun annem bir bok anlamadim yaa neden kacayim? -turkiyede 15 yasindan sonra evlenmek zorunda degilmisiniz? -bi ziktir git sen yaa(turkce) -ne? -ne kadar garip dedim! -haaa ok ![]() -ok yaaa ok! * ![]() angut italyan : mesleginiz nedir? babam : jinekologum ![]() angut italyan : nasil yani? sizde yasak degil mi boyle seyler? ben : evet bizde sadece uroloji serbest ![]() * ![]() yer: montreal kanada soru: sizin ulkede kaplumbaglar ne renk? cevap: ebenin ami rengi * ![]() iranlı: türkiye ne güzel azadlık, rakı içiyor musun? türk: hayır! iranlı: vay salak ![]() ![]() * ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - ha doğru söylüyorsun evet ![]() ![]() ![]() * ![]() dtv: athena brynjólfur: heh, i$te onlar! onlar amerikali degil mi? dtv: turk brynjólfur: hadi canim sen de!!! solist'i neden kizil sacliydi? dtv: ![]() ![]() ![]() brynjólfur: turkiye'de erkekler piercing takabiliyor mu?? dtv: ![]() ![]() ![]() brynjólfur: demek piercing takamiyorlar, peki ya dövme? dtv: ucan tekme geliyor brynjólfur: o adamlarin dövmesi de vardi! kesinlikle amerikaliydi onlar! dtv: bak hala konu$uyor! tutmayin uleaayyn beni! * ![]() sedriss: boylesini de gordum ya tamam artik |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|