** Şinitsel ( Tavuk Kizartmasi ) |
07-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
** Şinitsel ( Tavuk Kizartmasi )* İçindekiler: * MALZEMELER: 750 gr göğüs bonfile &#40 kemiksiz tavuk eti &#41 2 yumurta 3 yemek kaşığı un 5 yemek kaşığı galeta unu Tuz, karabiber Kızartmak için sıvıyağ Hazırlanışı: * YAPILIŞI: Tavuk etlerini ince bir tabaka halinde kesin yada dövün Üzerlerine tuz ve karabiber serpiştirin Bir tabağa unu koyun Diğer tabağa galeta ununu koyun Başka bir tabağada yumurtaları kırın ve çırpın Tavaya yağı alın ve kızdırın Etleri sırasıyla önce una, sonra yumurtaya, sonrada galeta ununa bulayın Etleri kızgın yağda kızartın ve kağıt havlu üzerine alın İnce ince dilimleyip, servis edin AFİYETLER OLSUN Kaynak: birtabakcom |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|