![]() |
Kestaneli Pilav-2- Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kestaneli Pilav-2- TarifiMalzemeler : 500 gr pirinc 500 gr kuşbaşı piliç eti 500 gr kestane 100 gr kuş üzümü 100 gr yeşil fıstık 100 gr kuru kayısı 1 su bardağı zeytinyağı 2 demet dereotu 3 soğan 1 yemek kaşığı toz şeker Tuz 1 yemek kaşığı zencefil, tarçın, karanfil karışımı Yapılışı : Pirinçleri tuzlu sıcak suda bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başka bir tencerede kalın yağda kıyılmış 2 soğanı pembeleştirin, pirinci ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|