Patlıcanlı Pilav Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Patlıcanlı Pilav Tarifi









Malzemeler :



2 su bardağı pirinç
1 kg kuşbaşı et
1 kg patlıcan
domates
soğan


Yapılışı :



Soğan ve bol domatesle pişirdiğiniz eti, orta boy bir tencerenin dibine yayınPatlıcanları soyun, boylamasına dörde bölüp, kızartın ve etin üzerine yayın Yıkadığınız pirinçleri, patlıcanların üzerine koyup, bir su bardağı su veya etsuyu takviyesiyle pişirin Ters çevrip başka bir tepsiye alın, sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.